Surovo igranje emocijama fandoma: Obrisana sekcija za nove nastupe One Directiona!

1d

Malo je reći da su Directioneri bili veoma srećni kad se na zvaničnom sajtu One Directiona pojavio odeljak pod nazivom “Future events” jer je njime praktično najavljeno da će bend opet ići na turneju. Međutim, veliku radost ubrzo je zamenila tuga!

Nažalost, “Future events” sekcija ubrzo je nestala bez ikakvog objašnjenja, kao da se radi o običnoj grešci! Ovakav postupak bilo da je bio nameran ili slučajan predstavlja katastrofalnu neprofesionalnost i igranje emocijama fandoma koji bezuspešno pokušava da dođe do bilo kakve informacije o povratku momaka.

Zebnju u srca fandomu uglavom uvlači to što svi momci sem Louisa planiraju solo albume odnosno već rade na njima tako da je teško za poverovati da imaju vremena za bend u ovom momentu. Ostaje samo da verujemo Louisu koji je na rastanku ostavio poruku, “Ovo je samo pauza. Ne idemo mi nigde, obećavam, ne brinite.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Liam Payne: 1D će se vratiti – nisam razmišlljao o tome da postanem solista!

4 thoughts on “Surovo igranje emocijama fandoma: Obrisana sekcija za nove nastupe One Directiona!

  1. Ja vjerujem Louisu. I znate koliko me briga što svi govore da neće vratiti. Vi to gledate sa loše strane,ali trebate da budete pozitivni,oni su postavili da ne gubimo nadu,javili su se,ali su smakeli jer bi mediji ko mediji oduzeli im hajmo reći kraj raspusta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.