Surovo: Belli Thorne rekli da joj nisu ukinuli seriju, pa to ipak uradili dva dana kasnije!

Bella Thorne bila je vrlo besna nakon što je u utorak objavljeno da se njena serija “Famous In Love” više neće emitovati, ali onda je stiglo saopštenje televizije Freeform na kojoj se šou emitovao, a u kome su demantovali da je donesena takva odluka. Ipak, samo dva dana kasnije, sve se opet preokrenulo!

Naime, televizija se ponovo oglasila u petak zvaničnim saopštenjem koje definitivno završava ovu priču. “Ponosni smo što smo imali priliku da prikazujemo ‘Famous In Love’. Nakon brojnih razgovora, doneli smo tešku odluku da ne snimamo treću sezonu šoua. Hvala svima koji su bili uključeni u ovaj projekat napornim radom, kreativnošću i posvećenošću”, stoji u tekstu koji prenosi The Hollywood Reporter.

Kako navode mediji, stvar je tragičnija kad se zna da se početkom ovog meseca pričalo da će serija sigurno dobiti treću sezonu, i da se samo pregovara oko povećanja budžeta jer je snimanje vrlo skupo. Međutim, kako se ispostavilo, nije pronađen dodatni izvor finansiranja. Mediji spekulišu da je mnogim članovima tima laknulo, jer nisu voleli da rade sa Bellom Thorne koja je postala prilično problematična poslednjih godina.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Bella Thorne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Bella Thorne: To što pokazujem svoje telo ne znači da nisam feminista!

6 thoughts on “Surovo: Belli Thorne rekli da joj nisu ukinuli seriju, pa to ipak uradili dva dana kasnije!

  1. Pa dobija sta je zasluzila. Nego, Famozo, mozete li da pisete malo vise o Zendaya?

  2. Da li postoji šansa da nekada nastave seriju jer je ostalo dosta toga nedovršeno? I da li neko zna na kom sajtu mogu pogledati 2. Sezonu? (Znam da ima dosta ne dovršenih stvari iz zadnje epizode jer sam gledala spojlere) ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.