Superfinale: Glasajte za najbolji fandom godine!

Superfinale: Glasajte za najbolji fandom godine!

Došao je i taj momenat! Nakon eliminacija, ove godine u superfinalu izbora za fandom godine imamo četiri fandoma, a ovaj vikend odlučiće o tome koji će od njih biti proglašen za najbolji u 2018. Na raspolaganju imate samo 48 sati za glasanje, koji će odlučiti da li na tron idu Tinisti, BTS Army, MMeri ili Selenatori!

Pravila su prilično jednostavna – takmičenje počinje u petak u 18h i završava se u nedelju u 18h. Možete da glasate jednom na svaka 24 časa, što znači da ako glasate recimo u petak u 19h, naredni put možete glasati u subotu u 19.01. Vodite računa da sistem zaštite od lažnih glasova nije savršen, pa se u retkim slučajevima može desiti da ne možete da glasate u nekom momentu.

Naravno, ovo glasanje ne treba da bude razlog za svađu – sva četiri fandoma pokazala su svoju brojnost do sad, i svi su nam skrenuli pažnju na sebe i želje da svoje idole vide u ovim krajevima. Čitava svrha Famoza Fandom Awardsa upravo je da istaknemo sve aktivnosti fandoma na koje mediji generalno i ne obraćaju pažnju!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

24 thoughts on “Superfinale: Glasajte za najbolji fandom godine!

  1. Moze li neko da mi objasni kako su MMeri koji imaju 52% glasova ispod BTS Army koji imaju 28% ?? I takodje,kako su Selenatori koji imaju 7% ispred Tinista koji imaju 12% ???????

    1. Pa BTS glasovi vrede više :/ Šalimo se, nismo bili uključili sistem koji stavlja one sa najviše glasova na prvo mesto. Naravno, i da sad nismo uključili to, i dalje bi se računali procenti, a ne ko je gde.

      1. Omg kako Famozo mozete da kazete da njihovi glasovi vrijede vise😤 Hahahahaha salim se malo i ja😉😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.