Sunčicin blog: Nekoliko motivacionih pesama! (2. deo)

Ćaos, ponovo. Sunčica je i tu sam sa svojim 115. po redu blogom. Nisam sigurna da li sam prošli put napisala, ali želela sam da odmah napišem i nastavak liste motivacionih pesama. Brzo ću napisati još neki blog posle ovoga. Naravno, kao i sve svoje dosadašnje blogove, i ovaj ću započeti sa nekoliko uvodnih reči, a zatim prelazimo i na samu temu ovog bloga.

U prvom delu sam većinski objasnila o kakvim je pesmama ovde reč, tako da o tome neću nešto mnogo. Jednostavno ću još naglasiti da se ovoga puta pred vama nalazi 20 pesama, pošto je prethodni put bilo 30, pa kako bi bilo ukupno 50. Verovatno će biti i nastavaka ove liste, ali ne baš brzo. Nisam ih ređala ni po kakvom redosledu, već sam ih skroz nasumično nabrajala. Nisam ih mnogo opisivala kako blog ne bi bio predugačak. Neću više dužiti sa ovim uvodnim delom, već hajde da pređemo na samu temu ovog bloga.

Demi Lovato – Sorry Not Sorry

Krećemo sa jednom vrh pesmom koja je inače vodeći singl sa njenog trenutno najnovijeg albuma ,,Tell Me You Love Me”.

Dua Lipa – New Rules

Zatim pesma koju ste mogli da čujete jedno vreme doslovno na apsolutno svakom koraku, no pesma je top svakako.

William – #ThatPower ft. Justin Bieber

Sledi jedna nešto starija, ali i dalje nezaboravna pesma, koja je izašla još pre oko 6 godina. Super pesma.

DJ Snake – Taki Taki ft. Selena Gomez, Ozuna, Cardi B

Mislim da je ovo jedna od pesama koje najviše pominjem u svojim blogovima…Bilo kako bilo, obožavam ovu pesmu i mislim da baš motiviše svojim ritmom!

Little Mix – Woman Like Me ft. Nicki Minaj

Sledi vodeći singl sa njihovog najnovijeg albuma trenutno ,,LM5″ koji je izašao pre svega par meseci.

Rihanna – Work ft. Drake

Nekako mi je neshvatljivo da je ova pesma izašla pre oko 3 godine, deluje mi kao da je to bilo juče. Fenomenalna pesma.

Nicki Minaj – StarShips

Jedna pesma na koju sam ja obratila pažnju tokom igre ,,Just Dance” i od prvog trenutka kada sam je čula bukvalno sam opsednuta ovom pesmom. 

ITZY – DALLA DALLA

Mislim da je ovo jedna od svakako najnovijih pesama na ovoj listi, a izvodi je K-Pop grupa ITZY. Extra pesma.

Ariana Grande – Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored

Fantastična pesma sa Arianinog najnovijeg albuma ,,Thank U, Next” koji je (u trenutku kada pišem blog) izašao prošle nedelje.

Nicky Jam x J Balvin – X (Equis) 

Svakako jedna od pesama koje su obeležile 2018. godinu. Pesma ima stvarno osvežavajući, ali i jako interesantan ritam i melodiju.

Bad Bunny ft. Drake – Mia

Definitivno jedna od mojih trenutno najdražih pesama uopšteno. Obožavam ovu pesmu. Toliko o njoj.

French Montana – Unforgettable ft. Swae Lee

Sledeća pesma jeste jedna od mojih najdražih pesama ikada. Pesma je stvarno fenomenalna, ne znam šta bih više rekla o njoj.

Future – Low Life ft. The Weeknd

Ako čitate moje blogove, možda već znate da mi je The Weeknd svakako među omiljenim izvođačima, a evo jedne od njegovih pesama koje stvarno volim da slušam.

Ariana Grande – Side To Side ft. Nicki Minaj

Narednu pesmu izvode Ariana Grande i Nicki Minaj, a pesma je stvarno takođe nezaboravna i osvežavajuća, a nalazi se na njenom albumu ,,Dangerous Woman”.

Pia Mia – Do It Again ft. Chris Brown, Tyga

Koliko sam jedno vreme slušala ovu pesmu bez prestanka, pa to se ne može opisati. Pre par dana sam se slučajno setila ove pesme i čini mi se da je do sada nisam pominjala u blogovima, a ni sama ne znam zašto. Top pesma.

Nicki Minaj – Pound The Alarm

Još jedna pesma za koju sam saznala putem igrice ,,Just Dance” i stvarno pesma koja ima baš zarazan ritam i melodiju.

Lady Gaga – Applause

Ovom pesmom sam postala opsednuta bukvalno čim je izašla i pesma je stvarno, stvarno mnogo dobra.

Meghan Trainor – All About That Bass

Sledi još jedna pesma koju ste neko vreme bukvalno mogli čuti na apsolutno svakom koraku, a pesma je stvarno interesantna.

Becky G – Break A Sweat 

Jedna pesma koja se totalno uklapa uz ovu temu. Krivo mi je što ova pesma još uvek nije dobila pažnju koju zaslužuje, jer je stvarno izvanredna pesma.

Little Mix – Love A Girl Right

Trenutno jedna od mojih omiljenih pesama sa njihovog najnovijeg albuma, i jedna baš savršena pesma za završetak ovog bloga.

I to bi bilo sve što se tiče mog 115. bloga, nadam se da vam se dopao. Očekujte od mene vrlo brzo novi blog. Nadam se da vam je bilo interesantno za čitanje i da ste makar malo podstaknuti da poslušate neku od ovih pesama (ako već niste). Koje su vaše omiljene pesme ovog tipa? Naravno, to mogu biti i neke van ove liste. Napišite u komentarima. Puno pozdrava, Sunčica.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Sunčicin blog: Nekoliko motivacionih pesama! (2. deo)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.