Sunčicin blog: Najbolje obučene zvezde na Latin Grammys 2018!

Ćaos, ponovo! Sunčica je i tu sam sa svojim 61. blogom po redu. Ovoga puta je to lista mojih najdražih kombinacija sa crvenog tepiha na ovogodišnjim Latin Grammy nagradama.  Danas (u trenutku kada ovo pišem) je održana ova dodela i ja sam naravno jedva čekala da napišem listu svojih najdražih modnih izdanja sa crvenog tepiha. Naravno, kao i sve dosadašnje blogove, i ovaj ću započeti sa nekoliko uvodnih reči a potom prelazimo i na samu temu ovog bloga.


Kao i uvek kada su ovakvi blogovi u pitanju, i ovaj put ću naglasiti da nisam apsolutno nikakav stručnjak za modu i da je ovo samo moje mišljenje sa kojim možete ili ne morate da se slažete. Čini mi se kao da ovakve blogove ne pišem tako često, tako da mi je svaki put još zanimljivije. 
Nisam ih ređala ni po kakvom redosledu, ali sam svoju omiljenu kombinaciju ostavila za finale ovog bloga, kao i obično. Neću nešto puno da dužim više sa ovim uvodnim delom, nego hajde da krenemo sa temom ovog bloga!

Katelyn Jae & Kane Brown

Kane je veoma elegantno i ležerno izneo svoju kombinaciju, dok Katelyn blista svojim izgledom. Mislim da zajedno izgledaju fantastično zaista. Ne znam šta bih više dodala kada su njih dvoje u pitanju, sve je sjajno, zaista.
Halsey

Halsey-na kombinacija je, po mom mišljenju, veoma nesvakidašnja ali upravo je to ono što je izdvaja i izgleda zaista interesantno. Takođe, moram pohvaliti njenu frizuru koju, kao što verovatno već znate, ona često menja, ali meni se ovako baš dopada kako izgleda.
Lali Esposito

Lali izgleda veoma zanimljivo po mom mišljenju i totalno neobično. Ova kombinacija je puna cirkona i šljokica, a to je nešto što se meni baš dopada. Takođe, moram da pohvalim ove cipele, koje mi se baš dopadaju.
Ozuna

Ozuna izgleda potpuno opušteno, ali istovremeno i sofisticirano. Nevezano za ovo, ali trenutno sam bukvalno ,,opsednuta” njegovom muzikom, tako da sam možda malo i subjektivna, no svakako ne može se poreći da izgleda super.
Lele Pons

Lele se već nalazila na ovim mojim listama omiljenih modnih kombinacija, a ova kombinacija je stvarno elegantna. Moram da pohvalim i njenu frizuru, koja mi se stvarno, stvarno baš dopada i izgleda fantastično. Prilično je jednostavna, a izgleda extra.
Diplo

Diplo, po mom mišljenju izgleda fenomenalno. Ove cipele su mi sjajne, i sve je nekako odlično uklopljeno. Sve je nekako ležerno uklopljeno, a opet izgleda zaista fantastično, bar po mom mišljenju.
Clarissa Molina

I naravno, kao i uvek, za sam kraj ovog bloga sam ostavila svoju najdražu kombinaciju. Ovoga puta to mesto zauzela je model Clarissa Molina. Mislim da je bukvalno rasturila ovom kobinacijom i da igleda savršeno. Stvarno me je oduševila svojim outfitom i imam samo reči hvale za nju.


I to bi bilo sve što se tiče mog 61. bloga, nadam se da vam se dopao. Očekujte od mene vrlo brzo novi blog. Nadam se da vam je bilo interesantno za čitanje. Koje su vaše omiljene kombinacije sa ove dodele? Naravno, mogu biti i van ove liste. Napišite u komentarima. Puno pozdrava, Sunčica. 

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Sunčicin blog: Najbolje obučene zvezde na Latin Grammys 2018!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.