Sunčicin blog: Mojih 20 omiljenih pesama Bebe Rexhe i Sabrine Carpenter!

Ćaos, ponovo. Sunčica je i tu sam sa svojim 90. po redu blogom. Odavno nisam pisala ovakve blogove, ali u pitanju je lista mojih omiljenih pesama gde je više izvođača u pitanju, ovoga puta su to pevačice Sabrina Carpenter i Bebe Rexha. Naravno, kao uvek, kao i sve svoje dosadašnje blogove, i ovaj ću započeti sa nekoliko uvodnih reči, a zatim prelazimo i na samu temu ovog bloga.

Što se ovog bloga tiče, mislim da se tu nema nešto puno objašnjavati budući da nije u pitanju neka vrsta blogova koje prvi put pišem, no dobro. Pred vama je lista mojih 20 omiljenih pesama koje izvode Sabrina Carpenter i Bebe Rexha. Tu je 10 od Bebe i 10 od Sabrine, naravno. Nisam ih ređala ni po kakvom redosledu, već potpuno nasumično sam napisala njihove pesme koje volim da slušam. Takođe, nisam ih mnogo opisivala jer ih ima dosta, pa kako ne bi blog bio predugačak. Bilo kako bilo, neću više dužiti sa ovim uvodnim delom bloga, nego hajde da pređemo na samu temu ovog bloga!

Prvo ćemo krenuti sa pesmama koje izvodi Bebe Rexha:

Say My Name

Krećemo sa pesmom koju već neko vreme spominjem u svojim blogovima, ali u pitanju je saradnja Bebe sa David Guettom i J Balvinom koja zvuči sjajno.

I’m A Mess

Jedan od singlova sa njenog debitantskog albuma ,,Expectations” čiju sam recenziju takođe pisala kao neki od svojih ranijih blogova, inače.

I Got You

Evo pesme koja je i dobila spot negde početkom 2017. godine. Brža pesma je u pitanju koja ima baš interesantan ritam.

In The Name Of Love

Sigurna sam da ste makar nekada čuli ovu pesmu, ali svakako, radi se o top pesmi.

Meant To Be

Saradnja sa Florida Georgia Line-om. Fantastična pesma koja je istovremeno i relaksirajuća i emotivna.

No Broken Hearts

Gostujući izvođač u ovoj Bebe-noj pesmi je njena prijateljica Nicki Minaj i u pitanju je jedna prava ,,party” pesma.

Back To You

Ova pesma, koja je saradnja sa Louis Tomlinsonom i Digital Farm Animals, je izašla inače tokom leta 2016. godine.

The Way I Are (Dance With Somebody)

Pesma koja je izašla sredinom 2017. godine i koja je jedna od pesama koje teraju na ples svakako.

Knees

Kada sam još pisala recenziju njenog albuma, za ovu pesmu sam rekla da mi je favorit. To se promenilo bar 10 puta nakon toga, ali sada je ponovo ova pesma moja najdraža sa tog albuma.

Me, Myself & I

Jedna vrhunska saradnja sa njenim dobrim prijateljem G-Eazy -em. Odlična pesma, zaista.

Sada prelazimo na pesme koje izvodi Sabrina Carpenter…

Sue Me

Krećemo sa pesmom koja se nalazi na njenom trenutno najnovijem albumu ,,Singular: Act I” i koja je nedavno dobila i spot.

Why

Fenomenalna pesma, u čijem spotu se inače pojavljuje glumac Casey Cott.

Almost Love

Vodeći singl sa njenog novog albuma, ujedno i pesma koja ima baš zarazan i jako zanimljiv ritam i melodiju.

Pročitajte još  Sunčicin blog: Recenzija debitantskog albuma Bebe Rexhe 'Expectations'!

Thumbs

Pesma koja je jedan od singlova sa njenog albuma ,,Evolution”. Vrlo interesantna pesma je u pitanju.

Wildside

Evo pesme koju izvode Sabrina i Sofia Carson i koja je inače urađena za film ,,Adventures Of Babysitting” koji se pojavio sredinom 2016. godine.

First Love

Iskreno, za ovu pesmu mi je krivo jer još uvek nije dobila pažnju koju zaslužuje. Pritom, fantastična pesma je u pitanju.

Eyes Wide Open

Ova pesma nosi isti naziv kao i njen debitantski solo album. Radi se o jednoj predivnoj pesmi kojom sam zaista oduševljena.

Smoke And Fire

Još jedna vrhunska pesma koja je takođe dobila i spot pre sada već nešto manje od skoro 3 godine…

On Purpose

Bukvalno savršena pesma. Ni sama ne znam šta bih više rekla o njoj.

Paris

I za kraj ovog bloga, evo još jedne pesme sa njenog najnovijeg albuma, koja je ujedno i promo singl i zvuči stvarno super.

I to bi bilo sve što se tiče mog 90. bloga, nadam se da vam se dopao. Očekujte od mene vrlo brzo novi blog. Nadam se da vam je bilo interesantno za čitanje i da ste makar malo podstaknuti da poslušate neku od ovih pesama (ako već niste). Koje su vaše omiljene pesme koje izvodi Sabrina, a koje pesme koje izvodi Bebe? Naravno, to mogu biti i neke van ove liste. Napišite u komentarima. Puno pozdrava, Sunčica.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Sunčicin blog: Mojih 20 omiljenih pesama Bebe Rexhe i Sabrine Carpenter!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.