Sunčicin blog: Fifth Harmony kao solistkinje!

Ćaos, ponovo. Sunčica je tu sa novim, 71. po redu blogom. Ovoga puta je to skroz nova vrsta blogova od mene, a to su update-ovi. Uglavnom, prvo da vas uvedem u celu tu priču pa ću nastaviti sa par reči o samom ovom blogu. Ovi blogovi će biti nešto slično onom blogu o pesmama koje su trenutno izašle. Neće ih biti tako često, ali ću se potruditi da i njih bude što više. Ovo su kao neka vrsta novosti ili rekapitulacija nekih izvođača. Ovoga puta je ovako, a sledeći put možda bude i o nekoliko izvođača. Recimo, neki izbacuju albume, neki singlove i tako dalje. Možda će se zvati i _____ : Novosti / Update. Videću još svakako. Ma shvatićete već o čemu se radi. Hajde sada da krenemo na sam uvodni deo o ovom blogu!

Već sam pisala o Fifth Harmony često u svojim blogovima. Kao što znate, ova muzička grupa je na nedefinisanoj pauzi neko vreme. Iskreno, meni se dopadala njihova muzika i kao grupa, a super su mi i ovako. Već znate šta se sve izdešavalo, ali ja sam odlučila da ovde malo pišem o apsolutno svakoj članici od početka grupe. Znate već o čemu je reč. Takođe, hoću da naglasim da ovde neću da govorim o singlovima gde su one gostujući izvođači, već vodeći. Ne želim više da dužim sa ovim uvodnim delom jer mi se čini kao da ga sve više komplikujem, a ovako ćete na neki način i sami već shvatiti o čemu je reč, tako da hajde da krenemo sa temom ovog bloga!

Lauren Jauregui

Krećemo sa Lauren Jauregui. Ona je nedavno izbacila svoj debitantski solo singl ,,Expectations”. U nekoliko navrata se takođe pojavila i kao solo izvođač u nekim pesmama, a kao vodeći izvođač su tu pesme ,,Back To Me” sa Marian Hill-om i ,,All Night” sa Steve Aokiem. Trenutno radi na svom solo albumu, a naglasila je da u gotovo svakom pisanju teksta učestvuje i ona. Što se tiče ove pesme, po mom mišljenju zvuči fantastično i ima nekako jeziv zvuk. To naravno govorim u najpozitivnijem mogućem smislu. Sjajna je pesma u pitanju, a kada je čujete, već ćete i sami realizovati o čemu govorim. Ostavila sam link od ovih par pesama, kao i kod ostalih članica, pa poslušajte ako već niste, i ako želite, naravno.

Pročitajte još  Kraj benda? Fifth Harmony otkazale turneju!

Normani

Što se Normani tiče, i ona takođe radi na svom debitantskom solo albumu. Kao što možda već znate, pojavila se i ona par puta kao gostujući izvođač u nekim pesmama, a kao vodeći, tu su 2 pesme sa Calvinom Harrisom koje čine neku vrstu mini extended play-a (pisala sam recenziju, tako da verovatno već znate, no dobro)-,,Slow Down” i ,,Checklist”. Prva solo pesma koju je izbacila jeste ,,Love Lies” sa njenim prijateljem Khalidom ove godine, a takođe tu je i pesma sa 6LACK-om ,,Waves” koju je nedavno izbacila kao solo izvođač. Njene pesme su većinski baš onako opuštajuće i stvarno imam samo reči hvale za nju i njenu muziku. Kao što sam već rekla, uskoro nas očekuje i njen solo album i ja jednostavno ne mogu dočekati to!

Ally Brooke

Ally je takođe već učestvovala u par navrata kao gostujući izvođač, dok što se tiče njenih solo pesama, i njih ima već nekoliko. Prva gde je ona solo izvođač jeste ,,Perfect” koja je saradnja sa DJ-om Topic-om, a tu su takođe i pesma ,,Vámonos” sa Kris Kross Amsterdam & Messiah, koju sam nedavno spomenula u novitetima i kojom sam stvarno oduševljena. Takođe, prošle nedelje (u trenutku kada pišem ovo) izbacila je i svoju verziju pesme ,,Last Christmas” koja je baš za praznično vreme koje nam predstoji. Njene pesme su predivne po mom mišljenju zaista, ne znam šta bih više dodala. Njen album je takođe još uvek u fazi procesa i stvarno jedva čekam da se pojavi!

Pročitajte još  Uhapšena Lauren Jauregui iz Fifth Harmony, nosila veliku količinu droge!

Dinah Jane

Dinah Jane je tokom prethodnih praznika izbacila medley sa Leonom Lewis, inače. Ona nije izbacila do sada nešto mnogo solo pesama, ali svakako ima i njih. Ona takođe radi trenutno na svom debitantskom solo albumu koji  će se, nadam, pojaviti što pre! Za sada je izbacila pesmu ,,Boom Boom” sa Daddy Yankee-om, RedOne & French Montanom tokom prethodne godine koja je prava ,,party” pesma, kao i pesmu ,,Bottled Up” sa Ty Dolla $ign-om & Marc E. Bassy-em, koju sam isto spominjala u novitetima pre nekog vremena. U svakom slučaju, njene pesme su baš neki mix ritmova i zvuče zaista odlično. Za nju isto mogu reći, kao i za ostale, da jedva čekam njen album!

Camila Cabello

Iako je Camila nešto ranije počela kao solo izvođač, želela sam da i nju ovde spomenem jer ipak je sarađivala dosta dugo sa njima i nekako bi bio nepotpun blog drugačije. Camila je jedina do sada izbacila svoj debitantski solo album, pod imenom ,,Camila” (inače, to je moj prvi blog, no to sad nije tema). Svakako se za sada baš istakla pesma ,,Havana” sa Young Thug-om, ali ona je takođe i pre albuma bila vodeći izvođač u nekim pesmama (naravno, kao i gostujući). Njene pesme su po mom mišljenju fenomenalne i spominjem ih često stvarno, a evo nekih koje sam izdvojila za ovaj blog:

I to bi bilo sve što se tiče mog 71. bloga, nadam se da vam se dopao. Očekujte od mene vrlo brzo novi blog. Nadam se da vam je bilo interesantno za čitanje i da ste podstaknuti makar malo da poslušate neku od ovih pesama (ako već niste). Koje su vaše omiljene pesme od njih? Napišite u komentarima. Puno pozdrava, Sunčica.

Pročitajte još  Ally Brooke (Fifth Harmony): Malo je falilo da umrem odmah po rođenju!

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Sunčicin blog: Fifth Harmony kao solistkinje!

  1. Taman su Lauren,Normani i Ally izbacili nove pesme,i Dinah je imala sporednu ulogu u Netflixovom filmu ,,The after party",i Dinah je 2011 godine izbacila svoju debut pesmu pre Fifth Harmonya. Uglavnom,drago mi je da se neko setio ovo da napravi vec nekoliko meseci trazim nesto ovako. Takodje Wokr from Home ima 2 biliona pregleda i niko nije pisao o tome 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.