Suga objavio duet, Jungkook ukrao tiganj!

Kako se situacija sa korona virusom koliko-toliko smiruje, i BTS pojačava svoje aktivnosti! Momci su i dalje raštrkani i rade svoje projekte, ali dok Suga vredno radi na novom duetu, Jungkook se bavi sitnim kriminalom, pa kaže da je prosto morao da ukrade tiganj nakon završetka snimanja!

Da ipak počnemo sa svetlim primerom: Suga je nakon brojnih najava objavio svoj duet sa koleginicom IU (pravo ime joj je Lee Jieun), piše Teen Vogue. Ova pesma nosi naziv “Osam” i nema engleski naziv, a u pitanju je pozitivna pop pesma na kojoj je lako prepoznati Sugin uticaj! Kako je UI pričala, ova numera predstavlja isposvest persone koju je ona stvorila, a koja govori o osećanju nedostajanja, sve iz ugla mlade osobe koja je nekog izgubila. “Ja ne znam da li inspiracija dolazi iz mene lično, ili iz generalne atmosfere društva koje se muči u vreme krize, ili su u pitanju obe stvari”, ističe ona. Kako se još navodi, tekst pesme govori o dve osobe i njihovim prisećanjima događaja iz prošlosti i može se tumačiti na više načina. Takav je i spot koji je maštoviti i nostalgičan!

Sa druge strane, mlađani Jungkook ovih dana bavio se kuvanjem, pa je snimio video za BTS fandom u Japanu. Kako navode producenti šoua, muzičar je spremio špagete napolitano, a onda je jednostavno uzeo tiganj odneo ga kući! Sigurno se pitate šta će jedan tiganj čoveku koji zarađuju dovoljno da može da ih kupi na stotine svakog dana, ali smo na sreću dobili objašnjenje! Naime, Jungkook je tiganj uzeo jer kaže da kući nema nijedan takav! Fandom je ostao bez teksta, pa tipični tvitovi kažu, “Jungkook. Milioner. Odneo je kući tiganj nakon snimanja. Slatko i smešno u isto vreme.”

Pročitajte još  Famoza music chart #213 - Glasajte za sve omiljene pesme!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Suga objavio duet, Jungkook ukrao tiganj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.