Sudar titana: Ariana Grande ugostila Jungooka iz BTS-a!

Ariana Grande pokazala se kao prava domaćica! Naime, na njenom koncertu u Los Anđelesu pojavio se Jeon Jungkook iz grupe BTS, a čim ga je Ari primetila, naravno da je želela da ga posebno ugosti i provede neko vreme sa njim nakon nastupa. Ari je objavila fotku na Instagramu koju vidite iznad, i pokazala koliko je srećna!

“Vrištim! Hvala puno što si došao na moj šou Jungkook. Meni to mnogo znači, hvala ti puno.” Iako je najveća zvezda na svetu, Ari je dakle zvučala vrlo skromno! Nije još dužan ostao ni Jungkook koji je bio još skromniji, priznavši da je na šou došao i jer misli da od Ari mnogo toga može da se nauči!

“Mislim da sam mnogo toga naučio kad sam je video na sceni. Osećam da njen nastup izazov za mene i sad ću raditi još napornije”, istakao je on. Naravno, BTS je bio u gradu zbog početka svoje američke turneje , gde su nastupali pred 60.000 ljudi!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Veliki Famoza konkurs: Napišite pismo za Arianu Grande, Lora će ga odneti njoj u ruke!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.