Strava i užas: Daniel Radcliffe u novoj verziji priče o Frankenštajnu! (video)

victor-frankenstein-ftr

Pogledajte prvi trejler za film koji nam stiže uoči Nove godine!

Prvi film o doktoru Frankeštajnu i čudovištu koje je stvorio snimljen je davne 1910. godine. Neke od filmskih adaptacija inspirisanih Frankenštajnom – donele su nove legendarne likove, kao što je Frankeštajnov pomoćnik Igor Štraus, koji se nije pojavio u romanu Meri Šeli.

Reditelj Paul McGuigan, u novoj filmskoj adaptaciji kultnog romana „Viktor Frankeštajn”, ulogu kontraverznog naučnika je dodelio Jamesu McAvoyu, a rolu njegovog nadarenog pomoćnika Danielu Radcliffeu. Na repertoar domaćih bioskopa ostvarenje „Viktor Frankeštajn” stiže 31. decembra, a po prvi put priča će biti ispričana iz Igorovog ugla.

Screen Shot 2015-07-10 at 9.07.00 AM

Radikalni naučnik Viktor Frankenštajn (McAvoy) i njegov jednako izuzetan štićenik Igor Štrausman (Radcliffe) dele plemenitu viziju – žele da njihov zajednički naučni rad donese dobrobit čovečanstvu. Međutim, u eksperimentima Viktor ide predaleko, a njegova opsesija doneće zastrašujuće posledice. Samo Igor može da vrati svog prijatelja sa ivice ludila i spasi ga od njegove monstruozne tvorevine.

Dok se novi film „Viktor Frankeštajn” ne pojavi na repertoaru domaćih bioskopa, uživajte u prvom trejleru!

Autor: Famoza.net
Foto: MegaCom Film

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Daniel Radcliffe otkrio da li će se "Harry Potter" ekipa okupiti za godišnjicu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.