Stižu priznanja: BLACKPINK imaju najbolji i nagledaniji k-pop spot godine!

Stižu priznanja: BLACKPINK imaju najbolji i nagledaniji k-pop spot godine!

Ova godina bila je sjajna za k-pop, ali i za devojke iz sastava BLACKPINK! Ono što je njima očigledno ono najvažnije jeste ogroman uspeh singla “Ddu-Du Ddu-Du”, a koji je najgledaniji k-pop video godine, iako je objavljen tek sredinom godine, odnosno 15. juna. Pritom, skoro svi gledaoci dolaze sa prostora van Južne Koreje!

Naime, statistika kaže da je od dosadašnjih preko 550 miliona pregleda, čak 94% došlo iz krajeva sveta gde se ne govori korejski jezik. Kombinacija neobične numere i spektakularnog spota dala je rezultat, a devojkama obezbedila status najveće ženske k-pop grupe na svetu.

Sem toga, ovaj video proglašen je jednim od 10 najboljih po izboru magazina Rolling Stone, i jedini je k-pop video na toj listi! Kako oni navode, ovo je pop spektakl na nivou Katy Perry ili Nicki Minaj i prepun je ludih detaljai kreativnosti. Slažemo se u potpunosti!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza koncertna anketa počinje u nedelju, koje zvezde želite na listi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.