Stižu pohvale za “mrtvu” Victoriu Justice

Victoria Justice baš i nije imala sreće sa ulogama nakon završetka snimanja serije “Victorious“, jer nijedan od njenih projekata nije bio prežive zapažen. Ipak, mediji sad prilično hvale njenu ulogu u filmu “Afterlife of the Party” gde ona glumi mrtvu devojku!

Sreća po Vic, u scenariju za film piše da smrt nije kraj, pa se ona nađe u Čistilištu, svetu između Raja i Pakla. Njena jedina nada jeste da zasluži svoja krila tako što će ispraviti greške koje je učinila za svog života. Kako navodi MTV, napraviti kombinaciju drame i komedije nije lako, ali ova stvar dobro funkcioniše. Iako nije u pitanju film koji pomera granice, tinejdžeri će uživati u njemu!

Victoria kaže da ju je scenario koji govori o iskljupljenju i najviše privukao. “Glumim osobu koja ne ceni mnogo ljude u svom životu. Međutim, kad nju zadesi smrt, to joj otvori oči i pomaže joj da sazri na mnoge načine. Niko od nas ne zna koliko vremena nam je preostalo i zato je važno da osobama do kojih vam je stalo pokažete koliko ih volite.

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Koja vam je lepša? Pogledajte kul fotke Victorije Justice i njene mlađe sestre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.