Stižu osude: Justin Bieber urlao na Hailey pred svima! (video)

Justin Bieber i dalje ima problema sa svojim mentalnim zdravljem, makar ako je suditi po njegovom ponašanju u javnosti. Njegova supruga Hailey objavila je na svom Instagram storyju video u kome se Biebs ponaša prilično neuračunljivo, a nakon što ga je ona pobedila.

Njih dvoje takmičili su se u jednoj igri, a kd je Hailey uspela da ga pobedi, njega možemo čuti kako urla “Ja nisam ni pokušavao da pobedim”, pravdajući time sve poraz. Hailey njegovo ponašanje baš i nije potreslo s obzirom da je objavila video, ali fanovi priznaju kako im Biebs izgleda opasno i po sebe i po druge. Jedan od korisnika tako je napisao, “Znači, ne samo da je on zalupio vrata pred Hailey kad je ona izlazila iz kola, već se ponaša kao bezumnik nakon što ga je ona pobedila. Ovo drugi parovi ne rade.”

Kako prenosi The Blast, ono što je zajedničko za sve koji su pogledali video jeste da je Justinov izraz lica i glas takav da zaista iskreno deluje unezvereno, a ne da je hteo da od svega napravi šalu. Mnoge je to odmah asociralo na njegove izjave o tome kako se loše ophodio prema Seleni Gomez, koja ga je prethodno optužila da ju je on zlostavljao. Mnogi se zato boje da Hailey nije bezbedna sa njim i da je samo pitanje vremena kad će se desiti nešto loše. Biebs u međuvremenu nastavlja da posećuju terapeute jer je lajmska bolest samo dodatno pogoršala njegovo prilično osetljivo stanje. Ipak, s obzirom da je on već najavio veliku severnoameričku turneju, računa se da makar njegov tim ume da proceni da li je on u stanju za tako nešto. Mi se nadamo da je ovo samo pojedinačni ispad i posledica svih problema koje je imao prethodnih godina, pa da će vremenom stanje samo biti bolje. Hailey svakako nastavlja da ga podržava i tvrdi da su oni kao i svaki drugi par.

Pročitajte još  "Tandem snova": Marija Žeželj nam predstavlja svoje slike sa voštanim Biebsom, Tay i Ari!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Hailey Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.