Stižu novi album i turneja Nialla Horana!

Niall Horan nastavlja da radi na svojoj muzici, a to nam je upravo saopštio kroz novu objavu na svom Instagram profilu gde je najavio i svoj novi album “Heartbreak Weather” koji ćemo biti u mogućnosti da čujemo već narednog meseca, odnosno 13. marta, gde će kroz njegovu promociju uslediti i turneja! Niall je u intervjuu pričao o pesmama sa albuma i kako je otkrio, njegov singl “No Judgment” je prva pesma koju je zapravo napisao za svoje novo ostvarenje, a napisao ju je negde u oktobru ili novembru 2018. godine!

Nial otkriva da je pesma po kojoj je nazvao album prva stvar koju je ikada napisao. “‘Heartbreak Weather ‘ je prva stvar koju sam ikada napisao. Kada sam počeo, pitao sam se kako da napišem album o raskidu koji ne zvuči suviše mrzovoljno i stvarno sebično? Pa sam samo napisao frazu “heartbreak weather” za koju ne znam odakle je došla. Ovaj album obuhvata sve – rezime od početka do kraja, a to ćete videti kada budete poslušali ceo album i kada budete videli čitavu listu pesama. On na neki način priča priču od početka veze, sredinu veze, kao i njen završetak,” otkrio je Niall u intervjuu najavljujući i turneju!

“Uzbuđen sam zbog turneje, jer će sada biti malo jačeg tempa od prethodnog albuma. Mogu da se držim i oba albuma, jedan je pretežno tužan, drugi srećan i tužan u isto vreme, pa stvarno možemo da napravimo dobar šou na “Nice To Meet Ya” turneji koja će biti spektakl u kome će ljudi uživati, jer ću uložiti milion procenata u svako veče,” dodao je mladi pevač koji je nedavno pohvalio album prvenac svog kolege Louisa kojeg bi možda mogao da pozove kao gosta na svojim nastupima – šta vi mislite?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Niall Horan

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  "Mislili smo da negde igra golf": Momci iz 5SOS komentarišu solo karijere Nialla i Harryja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.