Stižu milioni lajkova: Jaje želi da sruši Instagram rekord Kylie Jenner!

Stižu milioni lajkova: Jaje ruši Instagram rekord Kylie Jenner!

Nekim ljudima je zaista dosta Kylie Jenner! U stvari, čini se da je takvih na milione, jer je neko sad postavio na Instagram sliku jajeta sa samo jednim jedinim ciljem, a da to je da sruši rekord po broju lajkova na jednoj fotki, a koji pogađate, drži upravo najbogatija članica klana Kardashian-Jenner.

View this post on Instagram

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie je za prvu sliku sa svojom ćerkicom Stormie Webster dobila preko 18 miliona lajkova, dok slika jajeta trenutno ima “samo” 2,6 miliona, i to posle nedelju dana! Kad znamo da zvezde ogromnu većinu lajkova dobiju u prvih 2-3 dana i da je sve posle toga skoro nebitno, znači li to da je ova bitka izgubljena unapred? Zapravo ne! U ovom slučaju situacija je obrnuta, jer najveći deo ljudi tek saznaje za ovu akciju, pa jaje na svakih par sati dobija na stotine hiljada novih lajkova!

Iako je teško reći da li će cilj ove akcije biti ispunjen, ko god da je kreirao ovu stranicu svakako je načinio sjajan marketinški potez za sebe, jer osim miliona lajkova, stiglo je i preko 140.000 pratilaca. Nažalost, to isti tako znači da vlasnik ovog profila vrlo lako može da ga zloupotrebi kasnije, time što će ga recimo prodati i dozvoliti nekome da promoviše šta god hoće, sa već vrlo velikom bazom pratilaca.

Pročitajte još  Ne skriva mnogo: Procurele sve slike iz kalendara Kylie Jenner!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

6 thoughts on “Stižu milioni lajkova: Jaje želi da sruši Instagram rekord Kylie Jenner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.