Stižu čestitke! Andrea nam šalje svoj rođendanski video za Biebsa!

12724801_521017264766796_1985297116_n

Ne preterujemo kad kažemo da Belieberi rođendan svog idola doživljavaju kao praznik a naša čitateljka Andrea posvetila mu je i čitav video!

“Kao što znate, danas je Justinu Bieberu rođendan. On je moj idol. Naučio me je mnogim stvarima i zbog toga sam mu zahvalna do kraja života. Napravila sam ovaj video za njegov rođendan. Volela bih da podelite ovaj video kako bi ga što više ljudi videlo, želim nekako da taj video dospe do njega jer sam ga pravila sa mnogo ljubavi (:”, napisala nam je Andrea!

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dirljive scene: Justin Bieber tešio odbačenu gej obožavateljku (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.