Stiže Jutjub nagrada: Zorannah stiže do cifre od 100.000 pretplatnika!

11906250_1092005557498574_614522097_n

Naša najpoznatija blogerka i Jutjuberka Zorana Jovanović dostigla je skoro 100 hiljada pretplatnika na Jutjubu odnosno do te brojke stići će za samo nekoliko dana. Za ovaj veliki uspeh zaslužni su njeni pratioci, ali i njena požrtvovanost.

Upoznavali smo Zoranu kroz razorazne (ne)prilike. Moda, kozmetika, zabava, stil, vlogovanje, zabave, provod, problemi, letovanje, zimovanje, srećni i tužni trenutci… U bezbroj izdanja smo videli Zoranu poznatiju kao Zorannah i možda je baš zbog toga ona vrlo posebna i idol je mnogim devojkama. Sada nam preostaje da sačekamo da Zorana od Jutjuba dobije specijalnu nagradu i da snimi specijalni vidoe povodom svega. Ako već ne pratite Zoranu na blogu ili Jutjubu, učinite to odmah, jer sigurni smo da nećete zažaliti.

Autor: Famoza.net, Filip Julian Lazarević
Foto: Instagram/Zorannah

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Anela nam šalje odličan test ličnosti: Koji si domaći jutjuber?

8 thoughts on “Stiže Jutjub nagrada: Zorannah stiže do cifre od 100.000 pretplatnika!

    1. Pisaćemo 🙂 O Zorannah pišemo jer je ona upravo sad dostigla tu brojku a drugi su to učinili ranije.

    1. Pisali smo o Yasserstainu već više puta i nastavljamo pisati o Yasserstain ekipi, sa kojima moramo reći imamo odličnu saradnju. Tako da, savetujemo ti da nas pratiš redovno! 🙂

      1. Pratim ja vas redovno, i tako sam primetila da Yaserru i nekim drugim jutjuberima koji imaju mnogo vise pratilaca, niste posvetili celu vest kao Zorani, koja jos ni nema 100000 subskrajbera. 🙂 Pozdrav! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.