Stiglo ih skoro 300: Samuel Nascimento danas dobija vaša pitanja!

12120469_893459924036437_1774632962_n

Iako vam je mogućnost da jedna zvezda Violette prihvati da uradi intervju za Famozu delovala nestvarno to se zaista dešava, baš kao što smo i mi vama dozvolili da nam pošaljete svoje pitanja za Samuela od kojih ćemo ona najbolja odabrati i proslediti njemu!

Do ponedeljka u 18h do kad ste imali mogućnost da nam šaljete pitanja, to je učinilo preko stotinu vas a ukupno ste poslali više od 300 pitanja! Mi danas imamo težak zadatak da ih sve pogledamo i da odaberemo 15-tak do 20 najboljih koja ćemo zatim proslediti Samuelu. Po onome što smo do sad pogledali, ozbiljno ste shvatili ovaj zadatak. Već sad ima jako dobrih pitanja što nam otežava posao njihovog izbora. Iako znamo da svi žarko želite da Sam baš vama odgovori, nadamo se da ćete razumeti da su šanse za to jako male.

Ukoliko odaberemo vaše pitanje, Samuelu ćemo uz njega poslati i vaše ime a i kad budemo objavili intervju, takođe će se znati da je to pitanje baš vaše! Još nešto: Kako se dešava da dosta vaspostavi dobro ali praktično identično pitanje, mi ćemo uvek potpisati osobu koja ga je prva poslala! Kako nam posao odabira pitanja zahteva barem nekoliko sati, Samuel će ih dobiti kasno večeras (što je rano popodne u Brazilu) tako da se nadamo da ćemo odgovore dobiti u narednim danima. Hvala svima koji su učestvovali – verujemo da je ovo samo prvi ovakav intervju jer smo davno obećali da ćemo učiniti sve da zvezde počnu da obraćaju pažnju na naš deo sveta!

Pročitajte još  Leonin kviz o "zaboravljenom" liku iz "Violette": Koliko poznajete Gery?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Samuel Nascimento

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Stiglo ih skoro 300: Samuel Nascimento danas dobija vaša pitanja!

  1. Jedva čekam da vidim njegove odgovore, i naravno, da vidim da li je neko moje pitanje tu ^.^

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.