Stigao je trejler za drugu polovinu četvrte sezone “The Next Step”!

595

Četvrta sezona megapopularne serije “The Next Step” uskoro će se nastaviti drugom polovinom epizoda koje kreću sa prikazivanjem od 14. oktobra i to prvo u Kanadi!

Druga polovina sezone daće nam odgovor na najvažnije pitanje a to je hoće li ekipa uspeti da dođe do samog kraja ili će se srušiti pod problemima sopstvenih odnosa. Naravno, napominjemo da ovaj trejler gledate samo pod uslovom da ste pogledali dosadašnje epizode!

Prva polovina sezone imala je 20 epizoda koje su se završile početkom leta a i druga polovina trebalo bi da ih ima toliko iako još uvek nisu saopšteni tačni planovi. Hvala Mlađani koja nam je poslala ovaj link!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kristina nam šalje veliki kviz o seriji "The Next Step"!

6 thoughts on “Stigao je trejler za drugu polovinu četvrte sezone “The Next Step”!

  1. Ja sam gledala samo ono sto se prikazivalo na Disneyu kod nas, tj. samo prve dve sezone i to je bilo super, ali vise ne prikazuju tkd… Trejler sam pogledala, ima toooliiiko novih likova ? ali je zanimljivo

  2. Famozo gde mogu pogledati 17,18,19 i 20 epizodu
    Trazila sam svugde i ne mogu naci
    Pliz pomognite

  3. Ja nažalost nisam pogledala ni 3. sezonu, sve čekam da puštaju an Disneyu ali ništa haha 😀 Nateraću se jednom da krenem od 3. pa do 4. sezone 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.