Stigao je prvi pogled na pesmu kojom započinje “Descendants 3”!

Premijera finalnog dela “Descendants” trilogije se bliži, a Disney je prošle noći objavio kratak video u kome možemo videti inserte iz pesme “Good to be Bad”. Između toga, možemo čuti i videti Dove Cameron, Sofiu Carson, Camerona Boycea, BooBoo Stewarta i režisera Kennyja Ortega kako pričaju o tome šta nas očekuje u filmu!

“Ovo je sa početka filma. Ovo je pesma koja nas vraća na mesto gde treba da budemo, i vraća fanove tamo gde smo stali”, priča BooBoo. “Sloboda dolazi”, kaže režiser. “Želeli smo pesmu koja pokazuje da smo odrasli, da smo se promenili i da novi dan stiže na Ostrvo.”

Sofia Carson ističe i da je svaki lik dobio svoju koreografiju! “Nikad tako nešto nismo uradili. To je neverovatna pesma. Spektakularna je, unikatna i briljantna”, ističe ona. Inače, spot će imati premijeru večeras u 19h po našem vremenu, ali ćemo se na film načekati, jer će on biti objavljen tek tokom avgusta.

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sofia Carson: "Descendants" mi je promenio život!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.