“Stalno izigravaš žrtvu, a sad ti se to vratilo dvostruko”: Liči da The Weeknd opet šalje poruke Seleni Gomez!

Naravno da je The Weeknd pod budnim okom otkako su Selena Gomez i on razišli, a veliku pažnju sad izaziva njegovo gostovanje u pesmi “Thought I Knew You”, koju je izvodi Nicki Minaj.

The Weeknd u stihovima govori o svojoj bivšoj ljubavi. U stihovima on tako kaže, “Mislio sam da te znam, ali izgleda da te nisam znao”, što se slaže sa utiskom da je The Weeknd bio iznenađen time što je Sel odlučila da raskine sa njim. Ipak, mnogo problematičniji su sledeći stihovi, “Iskreno, mislim da živim za ovakve stvari, za svu dramu uz koju te svi vezuju. Izigravaš žrtvu svaki put takođe, ali ti se sad to vratilo dvostruko”. Pritom, nije teško odgonetnuti da se misli na to kako je ona ostala bez The Weeknda, a odmah posle i bez Justina Biebera.

Da li je sve ovo tačno ili ne, nikad nećemo čuti iz The Weekndovih usta, a znajući Selenu, tek ona nema nameru da se oglašava. Selenatori naravno nisu srećni zbog svega i misle da je krajnje vreme da je ostavi na miru, pogotovu jer je sad ponovo u vezi sa Bellom Hadid.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dve teorije: Selena Gomez ipak u tajnoj vezi sa Charliejem Puthom?

6 thoughts on ““Stalno izigravaš žrtvu, a sad ti se to vratilo dvostruko”: Liči da The Weeknd opet šalje poruke Seleni Gomez!

  1. Trebao bi da nastavi dalje i da je prestane prikazivati tako u pjesmama🤷🏻‍♀️

  2. Bolje neka se fokusira na Bellu. Ipak mu je ona devojka ili svi bar mislimo da jeste 😊

  3. Bilo pa prošlo, ne moramo se vraćati u prošlost, gledamo budućnost.

  4. Kako je ona trebala znati da je Justin dvoličan i da je zapravo i dalje razmaženi klinac? Msm ako je the Weeknd stvarno prebolio Selenu zašto I DALJE piše pjesme o njoj???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.