Šta sve znamo o petoj sezoni serije “Riverdale”?

Popularna američka misteriozna drama za tinejdžere, “Riverdale” osvojila je srca publike svojom pričom i glumačkom ekipom, a uskoro se sprema da nam premijerno prikaže i petu sezonu. Serija je prvi put prikazana 26. januara 2017. godine, a sada posle tri godine, već se sprema i za novu, petu po redu sezonu koja će nas uvesti u nove misterije. Za sada još uvek nema tačno definisanih detalja, ali mi ćemo vam otkriti šta sve znamo o narednoj sezoni popularne serije!

Naime, još uvek nema zakazanog datuma premijere serije, ali je poznato da će se to dogoditi u oktobru ove 2020. godine, a sigurno je i to da će se glavni glumci vratiti njihovim originalnim likovima. Lili Reinhart kao Betty Cooper, KJ Apa kao Archie Andrews, Camilla Mendes kao Veronica Lodge, Casey Cott kao Kevin Keller, Madeleine Petsch kao Cheryl Blossom, Vanessa Morgan kao Toni Topaz, Madchen Amik kao Alice Smith i Skeet Ulrich kao FP Jones. Ipak, dolazi do malih promena u finalnom sastavu glumačke ekipe sudeći po glasinama izvora – Cole Sprouse koji je inače narator u seriji, iako znamo da su on i Lili u sjajnim odnosima pored brojnih spekulacija medija ranije. Takođe, kako je njegov lik, Fred Andrews preminuo u seriji, nećemo gledati ni Luke Perryja u finalnoj sezoni serije, što je bez sumnje teško palo publici iza malih ekrana.

Pročitajte još  Jasmina nam šalje kviz o seriji "Riverdale"!

Priča prati tinejdžere Betty, Archie, Veronica, Jughead i Cheryl koji kao detektivi uspešno rešavaju mračne i misteriozne slučajeve, a moraju i da se suoče i sa mračnom stranom svojih roditelja, dok je sa Fredom Andrewsom priča bila totalno drugačija, jer se on borio za dobro. Kako ni četvrta sezona još uvek nije do kraja emitovana, ne možemo još uvek znati u kom pravcu će čitava priča otići, pa moramo da se strpimo još malo kako bismo mogli da vidimo šta da očekujemo u narednim epizodama i sezoni. Pratite li popularnu seriju “Riverdale”?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Riverdale

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Kraj nakon dve godine: Cole Sprouse i Lili Reinhart okončali vezu!

One thought on “Šta sve znamo o petoj sezoni serije “Riverdale”?

  1. Kada smo već kod serija, nevezano za ovu seriju. Serija ,,Violetta" se od skoro emituje u Srbiji na kanalu Nova S, u pitanju je verzija na Španskom sa prevodom na srpski. Trenutno su kod 42.epizode, 1.sezone, radnim danima od 14.40h. Što se tiče ,,Soy Lune" nakon kraja reprize 1.sezone na RTL Kockici neće biti emitovana 2.sezona bar trenutno. Za kraj: https://www.youtube.com/watch?v=ryEgpgJvmrM
    nešto što vraća u starija vremena…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.