Šta sve može da se kupi na turneji Shawna Mendesa?

Shawn Mendes krenuo je na svetsku turneju, a zajedno sa sobom nosi i prodavnicu u kojoj možete kupiti sve i svašta. Iako su cene ulaznica za koncert dosta visoke, one deluje čak i razumno u odnosu na neke stvari koje možete kupiti u prodavnici, pa se čak i fandom iz bogatih zemalja žali na to.

Kao najgori primer najčešće se spominje ćebe koje košta čitavih 120 evra, iako je očigledno da ono vredi mnogostruko manje. Najobičnije kratke majice su 35 evra a najjeftinija majica dugih ruava koštaće vas 50 evra. Čak su i kape čak 30 evra, pa se pitamo koliko je zapravo interesovanje fanova.

Naravno, ne očekujte nikad da bilo šta u putujućim prodavnicama bude jeftino – to je pravilo koje važi za sve zvezde, mada je Shawn, odnosno njegov tim zaista preterao. Fandomu je najteže, jer mogu da biraju ili da kupe nešto i po tako visokim cenama jer drugu priliku neće imati, ili da bojkotuju robu i time jasno poruče da ne žele da ih neko “šiša”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Shawn Mendes, Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #93 - Glasajte za tri omiljene pesme svakog dana!

2 thoughts on “Šta sve može da se kupi na turneji Shawna Mendesa?

  1. Zasto ne dođe kod nas nista mu nece faliti a tu ima i puno njegovih fanova😢😢❤❤

  2. Jeste skupo ali nije toliko strasno,sem onog cebeta 🤣 mmer sam ali iskreno i m&m su preterali sa cenama jer je na koncertu potpisan duks kostao 60-70 evra sto je previse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.