Šta se sve može kupiti u Tini prodavnici na “Got Me Started” turneji?

Kao i svaka zvezda i Tini na dan svog koncerta u svakom od gradova na turneji imaće svoju prodavnicu gde fandom može da kupi nešto što će ih podsećati na ovaj događaj. Cene nisu nimalo niske ali za svakog se može naći ponešto!

Najjeftiniji su privesci koji koštaju po 5 evra, za 15 evra možete dobiti komplet od 4 bedža a toliko košta i knjižica posvećena “Got Me Started” turneji. Za 20 evra možete kupiti torbu sa obeležjima turneje a 30 evra koštaju majice. Najskuplji artikli koje smo videli u Madridu jesu vunene kape za 35 evra kao i “Born To Shine” majica kratkih rukava. Interesantno, u ponudi je i “Tini” CD koji se prodaje za 25 evra što je daleko više od cene po kojoj se on može naći u našem regionu pa i Famoza prodavnici.

Interesantno, u ponudi nema ničega iz nove “Tini” kolekcije a za pretpostaviti je da će tako biti i na ostalim koncertima tokom turneje. Šta se vama najviše dopada? Ako idete na turneju da li ćete kupiti nešto iz Tini prodavnice?

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Počinje glasanje za Fandom godine na Famoza fandom awardsu!

11 thoughts on “Šta se sve može kupiti u Tini prodavnici na “Got Me Started” turneji?

  1. Sve bih kupila da mogu. Definitivno cu da kupim sve majce jer su predivnee i privesak isto, mozda i jos nesto videcemo 😉 Steta sta nema nove kolekcije, ali dobro, zbog toga jako zalimm ,a mislila sam da cu moci i to da kupim ali kako je sad nmvz 🙂 Nesto cu sigurno da kupim to vec znamm!!

  2. Ne idem nažalost na turneju, ali da idem kupila bih knjižicu, majicu ili torbu… ????

  3. Sve je predivno. A knjiga posvećena GMS turneji je fantastično urađena. ? Bilo bi baš lepo da ima i stvari koje su iz Tinine kolekcije. ?

  4. Najskuplje je onaj pulover sa "Got me started" gore kosta 60€ ?
    Stvari su dosta skupe ali mislim da cu si priustiti jednu majcu i privjesak ili jos neke sitnice..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.