Šta se dešava sa izlaskom filmova “After We Fell” i “After Ever Happy”?

Čitava situacija sa korona virusom do puzanja je usporila filmsku industriju. Međutim, i pored toga, “After” filmovi nastavili su sa snimanjem, a glavni glumac Hero Fiennes Tiffin ističe da su oba nastavka završena i da sad predstoji samo postprodukcija!

Oba filma inače su snimana istovremeno, i to u našem komšiluku – Bugarskoj! Kako piše Capital FM, datumi izlaska ovih ostvarenja još nisu poznati, ali “After We Fell” trebalo bi da izađe ove, a “After Ever Happy” tokom 2022. godine.

“Odlučili smo da snimamo u istočnoj Evropi jer je tamo daleko manje zaraženih od korone”, stojalo je u saopštenju na Instagram profilu filmova. “Snimamo ove filmove odjednom, što znači da neki od glumaca iz prethodnih delova ne mogu da se vrate. Svi oni će nam nedostajati, ali mislimo da ćete biti zadovoljni osobama koje ih menjaju.”

Na Dan zaljubljenih, objavljen je prvi trejler za “After We Fell”, a fanovi su jako zbunjeni silnim promenama! Iz postave je tako izostavljena i Candice King (znamo je iz “Vampirskih dnevnika”) pa će tako sad Arielle Kebbel glumiti ulogu Kimberly. Kako će javnost ovo prihvatiti, ostaje da vidimo.

Ipak, reakcije na trejler veoma su pozitivne, pa uglavnom provejavaju komentari kako svi jedva čekaju da se ovo ostvarenje pojavi!

Ono što je nama interesantno jeste da oba “After” filma imaju izrazito niske ocene na najpoznatijem sajtu o filmovima, IMDB. Oba ostvarenja imaju ocenu od oko 5/10, iako su ogromni hitovi među tinejdžerkama. Međutim, njihovi vršnjaci valjda u napadu ljubomore dele jedinice filmu. Nama nikad nije bilo jasno zašto uopšte gubiti vreme na nešto što vam se ne sviđa, a ako već niste pogledali filmove, zašto im davati negativne ocene?

Muški deo Famoza ekipe jednom je bio primoran da gleda u bioskopu “50 nijansi sive” ali posle toga nismo pojurili da mu damo keca!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.