Šta se dešava kad pošaljete e-mail na adresu Claya iz “13 Reasons Why”?

U serijama i filmovima uobičajeno je da se svaka priča o brojevima telefona ili drugim podacima prećuti, ali nekad to nije slučaj, kao u završnici serije “13 Reasons Why“. Naime, u poslednjoj epizodi, Clay (tumači ga Dylan Minette), sreće mladu ženu Heidi, kojoj prosleđuje svoj e-mail kontakt, a koji je u stvari gmail adresa!

I zaista, ova adresa je prava, pa kad je neko poslao poruku, čestitajući Clayu na tome što je primljen na fakultet i pitajući ga za njegove razgovore sa duhovima u seriji, stigao je odgovor! S obzirom na to kako odgovor izgleda, jasno je da on ne dolazi automatski, odnosno da neko zaista odgovara i to prilično ozbiljno, piše E! News.

“Zdravo, hvala ti što si pisao. Prvo, hoću da budemo načisto u vezi ovoga, još jednom. Ja ne vidim duhove. Ja samo zamišljam ljude koji su umrli, i šta bih to hteo da im kažem. Mislim, pretpostavljao sam da to svi znate, ali često me to pitate, pa bolje da kažem. Drugo, stvarno si bio budan tokom čitave noći da bi gledao sve epizode šoua? Ili si možda u Evropi? U svakom slučaju, nadam se da ti se svidelo. Hvala na čestitkama za fakultet!”, stoji u odgovoru. Ipak, niko zapravo ni ne zna ko je to odgovorio, i da li će to nastaviti da čini!

Pročitajte još  Prepuno misterija: Stigla je nova najava za drugu sezonu serije "13 Reasons Why"!

Inače, čitava četvrta sezona serije objavljena je 5. juna, a kao što smo znali i ranije, ona je sigurno poslednja! Iako su mnogi mislili da je to posledica večitih kritika u javnosti zbog načina na koji se bavi teškim temama, to zapravo i nije istina. Objašnjenje je zapravo mnogo logičnije – Brian Yorkey kao glavni i odgovorni na seriji kaže da je ovo srednjoškolska serija, i da kao takva mora da se završi posle četiri godine! “Meni nikad nisu bile jasne serije smeštene u srednju školu koje traju više od četiri godine. Ne shvatite me pogrešno, gledam i serije u kojima srednja škola traje po sedam-osam godina, ali ostajem pomalo sumnjičav prema njima.” On ističe da je možda zanimljivo videti i kako bi se ti likovi razvijali na fakultetu, ali da će to ipak prepustiti mašti publike!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Organizacije za mentalno zdravlje traže zabranu "13 Reasons Why": Ljudi nam govore kako ih serija ohrabruje da se ubiju!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.