Šta se dešava? Gigi Hadid još uvek lajkuje Zaynove postove!

Ako smo vezu Zayna i Gigi poznavali dovoljno, svima je bilo jasno da je njihova ljubav bila velika. Možda je bila previše velika da bi se okončala?

Postavlja se ovo pitanje, jer je Gigi Hadid nedavno pokazala da još uvek svraća na Instagram svog bivšeg dragog! U današnje vreme jedan od načina da shvatite da vas neko voli svakako jeste da pratite njegovu interakciju na vašim društvenim mrežama, a fanovi su primetili da je Gigi svratila na Zaynov profil ponovo ovih dana – lajkovala je njegov post o nagradama koje je osvojio tokom godina, a njena mama Yolanda došla je i lajkovala odmah posle, a tu su još neki lajkovani postovi od nje!

Naravno, ovaj gest možemo tumačiti na hiljadu načina – možda Gigi pokušava da poruči da ipak nije sve gotovo, ili da još uvek misli na njega, ali veoma je moguće i da se par razišao sasvim mirno i da žele da nastave da podržavaju jedno drugo kao prijatelji, pa je njegov post o nagradama lajkovala da pokaže da je ponosna na njegove uspehe. Šta vi mislite o svemu ovome?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Gigi Hadid

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Zayn obrijao glavu jer mu opada kosa!

One thought on “Šta se dešava? Gigi Hadid još uvek lajkuje Zaynove postove!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.