Šta se dešava ako megazvezda ne prihvati ponudu da dođe u Beograd?

photojoiner

Ne, ovakav naslov ne znači da su pregovori sa misterioznom megazvezdom propali: Odgovor od nje još uvek nije došao ali želimo da vam poručimo kako već imamo plan za dalje čak i u slučaju da se to desi!

Da podsetimo – ponuda jednoj megazvezdi (Ariana Grande ili Selena Gomez) poslata je krajem decembra prošle godine a odgovor od nje još uvek čekamo sa nestrpljenjem. Obe ove zvezde planiraju nove turneje koje uključuju posetu Evropi i od obe očekujemo da u skorije vreme objave te datume javnosti kako bi publika imala vremena da plati karte. Informacije koje mi imamo govore da bi i Selena i Ariana došle u naš deo sveta negde tokom kasne jeseni ali kako datumi još nisu zakazani, računajte da to nije 100% pouzdana informacija.

your embrace is everything to me -hi, just love you guys

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

Mi i dalje ostajemo optimisti, naročito jer je Justin Bieber probio barijeru i dolazi u Zagreb a kao što znate, on je višestruko skuplji i od Sel i od Ari. Dakle, one očigledno ne mrze Balkan ili tako nešto i spremne su da dođu ako im se dopadne ponuda. Kakva je tačno ponuda nešto je u što mi kao redakcija nemamo uvid ali ona je napravljena tako da istovremeno bude i privlačna toj zvezdi ali i da se ne nudi previše novca kako karte za vas ne bi bile preskupe. Ukoliko ipak dobijemo negativan odgovor, to i dalje nije kraj. Primetili ste da je koncert Justina u Zagrebu najavljen naknadno: Iako ne možemo da tvrdimo, deluje nam logično da su organizatori iz Hrvatske ranije poslali ponudu koju je Jusov tim odbio a onda su poslali poboljšanu ponudu koja je prihvaćena!

Da li to može da uradi i naš organizator? Teoretski da: Viša ponuda imala bi veće šanse da bude prihvaćena ali u tom slučaju i cene karata ne bi bile 30-40 evra kako smo najavili već bi morale biti više od toga! Pravo pitanje jeste da biste vi onda odustali od koncerta ukoliko karta bude skuplja 10-15 evra i upravo to vas pitamo i na anketi kako bismo vaš stav preneli organizatoru!

Na kraju, u slučaju da sve propadne – idemo dalje! Organizator veruje Famozi i vama i želi da napravi jedan koncert jer smo ga ubedili da biste vi to podržali znajući koliko je to važno ako i ubuduće želite da vidite velike zvezde na našim prostorima. Ukratko, ako propadnu pregovori s jednom od ove dve zvezde, pregovaraće se sa ovom drugom. Zbog toga, mi smo veliki optimisti – verujemo i u organizatorima i u vas, baš kao što se nadamo da i vi verujete kako činimo apsolutno sve da vam se snovi ostvare!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande, Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

14 thoughts on “Šta se dešava ako megazvezda ne prihvati ponudu da dođe u Beograd?

 1. Treba da je posalje u svakom slucaju,cena karte opet nije toliko preskupa,a i bilo bi sasvim dovoljno vremena da se sakupi novac.Ipak to je i neka šansa i za ostale zvezde.

 2. Ukoliko jedna od ove dvije zvijezde prihvati ponudu,hocete li pokusavati da dovedete Tini ili neku drugu zvijezdu koja ove godine krece na turneju?Tj. ukoliko bude odrazan jedan koncert megazvijezde ove godine u Beogradu postoji li mogucnos za jos jednim?Unaprijed hvala na odgovoru!

 3. Ok,možda se varam ali moje najiskrenije mišljenje je da ako se pošalje bolja ponuda i cene karata se povrcaju,da koncert neće uspeti…

 4. Zar ne bi bilo bolje da ste nam rekli za sve to tek kada zvezda odgovori,ovako fanove drzite u neizvesnosti i razocaracete ih ako niko ne bude dosao.Bolje da ste to rekli kad sve bude dogovoreno nego ovako,razocaracete fanove koji se nadaju

 5. Ako zvijezda kojoj je poslat zahtjev prihvati,postoji li mogucnost da ce se odrzati jos jedan koncert ove godine?Tj. kada Martina ili neka druga zvijezda krene na turenju?

  1. Nemoguće je reći dok ne vidimo kad bi bio datum koncerta Selene/Ariane. Ako neka od njih dve hoće da dođe u novembru a Martina takođe hoće da dođe tih meseci, onda nema šanse.

 6. Pa mislim da 50 evra i nije mnogo.I na anketama se videlo da bi mnogo njih doslo a to su samo oni koji su glasali?

 7. Kada ce biti sledeca turneja T-Swift , zato sto ste rekli da on a new dolazi . Sto se tice karata za 10-15 evra vise necemo DA crknemo

  Famozo pls odg. na ono prvo ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.