Šta radi Biebs ovih dana? Ispunjava snove!

Justin Bieber trenutno se nalazi na južnoameričkom delu svoje turneje tokom koje obilazi Čile, Brazil, Peru, Ekvador, Kolumbiju i druge države, pevajući na stadionima pred desetinama hiljada ljudi. Istovremeno, on tiho nastavlja da radi ono po čemu je prepoznatljiv – ispunjava snove svojim Belieberima koji imaju ozbiljne zdravstvene probleme.

Justin Bieber odavno važi za svetskog rekordera po broju ispunjenih pojedinačnih želja fanovima i to zahvaljujući tome što već jako dugo sarađuje sa organizacijom Make-a-wish koja ga spaja sa ozbiljno bolesnih Belieberima koji često boluju od neizlečivih problema.

Isto se nastavlja i ove godine – slike koje vidite dolaze sa svih krajeva sveta, od Australije i Novog Zelanda do Brazila i Čilea a Biebs svoje Beliebere dočekuje u bekstejdžu gde im sprema poklone od kojih je svakako najveći onaj koji podrazumeva da sa njim možete na miru da razgovarate i bolje ga upoznate. Šteta je što se ovoj Jusovoj strani tako malo govori!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Nije gotovo": Pattie Mallette potvrđuje, Justin ne odustaje od Selene!

2 thoughts on “Šta radi Biebs ovih dana? Ispunjava snove!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.