Šta Marcus i Martinus kažu o turneji u 2022. godini?

Već godinama Marcus i Martinus odlažu svoju turneju, a sve usled korona virusa. Iako smo svi očekivali da će oni sigurno održati seriju koncerata u 2022. godini, momci kažu da to ipak nije nešto što je sigurno. Zapravo, oni nemaju ideju šta će se dešavati.

U intervjuu za Famozu, momci su istakli da novi album ne mogu da planiraju dok ne znaju šta će biti sa turnejom. „Ako možemo da idemo na turneju, onda možemo i da izbacimo mnogo nove muzike. Ako to nije slučaj, moramo da čekamo. Želimo da dođemo do što više fanova, a to nije moguće ako izbacujemo muziku a ne možemo da pravimo koncerte. Sve zavisi od turneje.“

Odgovarajući direktno da li će ići na turneju, momci su dodali, „Trebalo bi da idemo na turneju ove godine jer bi stvari trebalo biti bolje. Neke zemlje su zatvorene zbog kovida ponovo, tako da čekamo da stvari budu bolje, i da nadamo se, krenemo na turneju“, zaključuju oni. U prevodu, momci ne mogu ništa da planiraju, a to sigurno ne čine ni ovih dana kad se situacija zaoštrava!

Ipak, nadu nam daje nova objava na profilu MM Behind the Scenes gde vidimo momke kako poziraju, a sve prati komentar, „Momci planiraju sjajne stvari u 2022. godini. Budite spremni na svašta u svojim zemljama.“ Nadajmo se da će biti tako! Famoza svakako ima obećanje Marcusa i Martinusa da ćemo raditi još lajvova ove godine, pa će biti prilike da saznamo više!

Pročitajte još  U društvu Biebsa, Camile, Little Mix... Marcus i Martinus imaju pesmu na zvaničnoj plejlisti Svetskog prvenstva u fudbalu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.