Šta je razlog za živeti? Twitter tvrdi da je to Harry Styles!

CpJiTFhWcAAqbd7

Directioneri već godinama ubeđuju svet da je Harry Styles dovoljna razlog da se svakog dana budimo nasmejani a sad će im posao biti olakšan jer istu stvar tvrdi i Twitter!

Naime, kad otkucate određene fraze u pretragu na ovoj društvenoj mreži, prvo što će vam iskočiti jeste Harryje profil! Probajte tako da otkucate “Reasons to live” ili “Reasons to smile” pa ćete videti da upravo pevač 1D prvi iskače! Interesantno, odmah iz njega su ostali momci iz grupe ali i njihove kolege iz 5 Seconds of Summer.

Koje je objašnjenje ovog fenomena? Možemo samo da nagađamo da najviše ljudi na svetu priča za Harryja da ih on usrećuje, odnosno da se to pojavljuje u njihovim tvitovima. Šta god da je razlog, lepo je što živimo u svetu koji ceni tako dobre momke!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

Danas 7. avgusta na famoza.net ti poklanjamo jedan “Revival” CD Selene Gomez. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Selenu između 12 i 20h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Selena CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Harry, nije ti ovo reklama za šampon!

2 thoughts on “Šta je razlog za živeti? Twitter tvrdi da je to Harry Styles!

  1. Potpuno se slazem…. Ja sam Belieber,i podrzavam 1D,ali nisam Directioner. Ali Harrya sam bas zavolela, kod njega je nesto posebno,tako je dobar i voli svoje fanove.Dovoljno je da vidi jedno dete koje se bori za zivot,da zaplace….Tako da mi je on postao idol posle Justina. Zaista moze da me oraspolozi i da mi izmami osmeh na lice cak i kada uopste nisam razpolozena. To je nesto posebno.On je tako divna osoba.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.