Šta do sada znamo o novom albumu Ariane Grade “AG6”

Ariana Grande nas je ovih dana počastila snimcima i slikama iz izolacije, u kojima se trudi da bude što produktivnija, radeći na novom albumu, navodno nazvanom “AG6”. Malo po malo nam daje uvid u svoju novu muziku, što je njene fanove jako obradovalo. Još nam nije poznat koncept albuma, a ni datum izdavanja, ali Ariana radi punom parom kako bi ovaj projekat realizovala u što skorijem roku.

Pevačica je sa kreativnim procesom otišla toliko daleko da čak i pored svog kreveta ima mali deo za snimanje, u slučaju da joj u sred noći nadođe talas inspiracije. Na nekoliko fan Instagram stranica o Ariani su se pojavili detalji u vezi sa albumom, koje opet ne treba uzimati zdravo za gotovo jer nikad ne može biti sto posto pouzdano nešto što nije oficijalno potvrđeno od same Ariane ili njenog tima. Podaci koje je jedna fan stranica prikupila govore da je napravljeno 17 pesama ali ne i završeno.

Navodno postoji mogućnost da se na albumu naći collab pesme sa Demi Lovato, Siom (stara pesma), Ellom Mai, i nekoliko neotkrivenih umetnika. Žanrovi koji dominiraju albumom su soul, rep, r&b, trep… Album bi trebalo da govori o feminizmu, moći, LBGTQ+ i ljubavi. Takođe se spekuliše da je Ari snimila pesmu sa Justinom Bieberom. Naravno, još jednom naglašavamo da ove informacije treba uzeti s rezervom, budući da one nisu oficijalno potvrđene.

View this post on Instagram

Ariana's next album updated information by @bloodlinleaks give credits 🍾🌟 : – 17 songs has been made but not done at all . – She has been made some collabs with demi lovato , new unknown artist , Ella mai , sia (old song) … (There's more but we wasn't able to know more info) – The new sounds we'll heard are : Soul / r&b / trap / rap . – The concept for the album is : Power / feminism / LGBTQ /Love / Support , into other ones. – Ariana has made a song with justin bieber . – The date for the album is not coming out yet . – New songs are comming. – "nasty" is added to the album. – New note changes and more whistle tones ! . #arianagrande #AG6 #arianagrandeedit #arianagrandebutera #arianatorforever

A post shared by Fanpage (@bloodlinleaks) on

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Glasanje je završeno: Selena Gomez je najpopularnija megazvezda regiona!

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

One thought on “Šta do sada znamo o novom albumu Ariane Grade “AG6”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.