Šta će biti sa Taylor Swift i Joe Alwynom nakon što ona krene na svetsku turneju?

U prošlosti se već često dešavalo da se veza raspadne nakon što jedan od partnera zbog posla mora da bude udaljen od onog drugog hiljadama kilometara a dobar primer za to su Selena Gomez i The Weeknd koji su se udaljili zbog njegove turneje. Ipak, kako prenosi People, Taylor i njen dečko Joe Alwyn se trude da budu spremni za takve momente!

“Kad Taylor krene na turneju naredne godine, smisliće nešto”, priča jedan izvor. “Ne sekiraju se u vezi toga. Njihova veza je neverovatna jer su oboje posvećeni tome da ona uspe. To je vrlo obična veza u kojoj jedno drugome pokazuju poštovanje. Joe je džentlmen i sjajan momak.” Kako se navodi, oni su već imali situaciju u kojima su bili na drugim krajevima planete.

“Kad Joe snima, Taylor doleti da ga vidi kad god to može – nedavno je došla na njegovo snimanje u Atlanti”, priča isti insajder. Zato, za očekivati je da Joe uzvrati istom merom, naročito tokom njene turneje po Americi ali i Britaniji koja je zemlja njegovog rođenja.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ponovo ista priča: Taylor Swift zbog dečka kupuje kuću u Londonu!

One thought on “Šta će biti sa Taylor Swift i Joe Alwynom nakon što ona krene na svetsku turneju?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.