Šta astrolozi predviđaju? Da li će Zayn Malik i Gigi Hadid ponovo biti zajedno?

Astrologija postaje sve popularnija u današnjem dobu, a već smo imali prilike da pišemo o “predviđanju” jednog astrologa o sudbini nekadašnje velike ljubavi između Justina Biebera i Selene Gomez, kao i to da oni smatraju da Jusova sadašnja supruga, Hailey Baldwin (Bieber) ima skrivene motive, međutim sada je reč o drugom velikom ljubavnom paru – Zaynu Maliku i Gigi Hadid koji su nedavno prekinuli svoju romansu nakon niza godina i pokušaja, ali da li astrolozi predviđaju da će se dogoditi preokret između Zayna i Gigi?

Zayn je već nekoliko puta pokušavao da vrati manekenku nazad i obnovi nekadašnju vezu sa njom, čak joj je izjavljivao ljubav preko Twittera, ali kako izgleda, Gigi nije imala nameru da odgovara na Zaynove ljubavne poruke ili pokušava bilo šta sa njim ponovo po ko zna koji put. Naime, slavni astrolog je odlučio da pogleda natalne karte Zayna i Gigi kako bi pokušao da nam otkrije da li će jedan od omiljenih parova publike biti ponovo zajedno, a odgovor koji je astrolog David uputio se savršeno uklapa sa Giginom trenutnom odlukom!

Kako David tvrdi Zayn je poprilično emotivan i njegove emocije su trenutno van kontrole, dok pevač nije siguran u kom pravcu bi trebao da ide. Ipak, Gigi je sušta suprotnost Zaynu, jer je emotivno stabilna i tačno zna u kom pravcu želi da se kreće njen život. “Gigi ima pozitivnu energiju i može učiniti da se stvari dese, može da se poveže sa ljudima,” prokomentarisao je David.

Pročitajte još  Perrie Edwards: Ne želi da ponovi pakao kroz koji je prošla sa Zaynom!

Međutim, kada je u pitanju njihova veza, tačnije opcija da ponovo budu zajedno, nema pozitivne rezultate, jer tvrdi da je njihov odnos daleko drugačiji od onoga kada su prvi put bili zajedno. “Na početku njihove veze Zayn je bio taj koji je znao šta želi, dok je Gigi na neki način lutala, međutim sada je sazrela i tačno zna šta želi,” objašnjava on. “Oni se definitivno neće vratiti jedno drugom, a Gigi je uspela da se spase od toga da joj život bude uništen. Gigi sada ide u stvarno dobrom pravcu, ali ne može popraviti Zayna,” zaključio je astrolog.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Gigi Hadid nakon raskida opet odjurila ka Zaynu!

2 thoughts on “Šta astrolozi predviđaju? Da li će Zayn Malik i Gigi Hadid ponovo biti zajedno?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.