Srpska zastava u videu BTS-a pred koncert u Parizu!

Naš ogranak BTS Armyja krasi neverovatna fanatičnost sa kojom valjda mogu samo MMeri da se porede! Naime, na koncertu u Parizu koji se desio prošle noći bio je deo fandoma iz Srbije. U stvari, sve je još bolje jer su oni poneli zastavu i bili su i na soundcheku.

Armyji su nas zasuli informacija na našem Instagram profilu, a najvažnija je svakako da je grupa od sedam fanova bila na koncertu sa srpskom zastavom, kao i da su prethodno bili i na tonskoj probi gde je samo mali broj fanova, pa nema sumnje da su bili primećeni!

Ovo mnogo znači fandomu, ali kao što znate, najveći, mogli bismo reći i jedini problem predstavlja BTS menadžment koji za sad pravi veoma skromne turneje po Evropi, koji su pre serija od par koncerata koji se mogu izbrojati na prste jedne ruke. Famoza odavno ima potvrdu od dva organizatora da žele da im pošalju ponudu, ali to se ne može desiti dok njihov menadžment ne odobri veću turneju. Mi obećavamo jednu kartu Aci Lukasu 🙂

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hteo da ih polije kiselinom: Uhapšen muškarac koji je pretio TWICE, otkrio i nesvakidašnje glup razlog zašto je to uradio

7 thoughts on “Srpska zastava u videu BTS-a pred koncert u Parizu!

  1. Hahah 😂😂😂😂 sretno Aci na koncertu i ne zaboravit mu dati kartu za prvi red 😂😂😂

  2. ,,mi obecavamo jednu kartu Aci Lukasu" HAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  3. Ja ponavljam, nisam BTS fan,ne znam ni jednu pesmu,ali pratim ovo jer sam svesna da bi to bio veliki događaj koji bi nam sigurno doveo mnogo drugih zvezda Mnogo mi je drago i navijam da neka k-pop zvezda dođe kako i najavljujete.

  4. O moj boze ne mogu da verujem sad mije sestra rekla da pogledam ovu vest sva se tresem,pocela sa da placem I dalje ne mogu da verujem molim vas pokussajte da jih dovedete

  5. Ne znam ko je devojka koja vam je prenela informacije ali su pogrešne. Devojke koje su bile na koncertu su sa sobom imale zastavu na kojoj je pisalo Serbia loves you, nikakvog pozivanja da dodju kod nas nije bilo. Jedna devojka je imala baner na kojem je pisalo Taehyung marry me (na korejskom) i na to je Tae klimnuo glavom. Prenete su vam pogrešne informacije.
    P.S. Jedan veliki pozdrav za Gospodju Kim 🙂 Očekujemo poziv za svadbu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.