Srećna i zdrava Selena Gomez blistala na manifestciji We Day!

Selena Gomez se pojavila na plavom tepihu (boja koja je simbolična za ovu manifestaciju) prethodne večeri na obeležavanju manifestacije We Day u Los Anđelesu zajedno uz mnoga velika imena svetske scene kao što su Joe Jonas, Naomi Campbell, Nina Dobrev ili Meghan Trainor, a pevačica je još jednom iskoristila da saopšti koliko joj ovaj događaj uliva nadu i inspiraciju!

Selena se pojavila u crnoj haljini koja savršeno odgovara njenoj figuri, jednostavne šminke i ono što je najvažnije bila je sjajnog raspoloženja i zdravlja! “Znam ovu organizaciju više od šest godina, znam ljude koji stoje iza nje i koliko truda ulažu da podstaknu decu da urade nešto,” započela je Sel. “Mladi imaju neverovatan i pozitivan stav za stvarnu promenu u svetu. Ponosna sam što proslavljam godinu društvenih promenu mladih ljudi i želim da ih podsetim da smo zajedno nezaustavljiv pokret posvećen svetlijem i boljem sutra,” dodala je pevačica.

Na samom početku razgovora za E! News nije izostalo pitanje o novom albumu koji pevačica već godinama najavljuje uz izjavu da nova muzika stiže “uskoro”. “Ne mogu to reći,” odgovorila je Sel da li nova muzika stiže uskoro uz tajnovit osmeh i smeh. “U prevelikoj sam nevolji,” zaključila je pevačica uz konsultaciju da ne izlazi previše u poslednje vreme i da je želela da vidi kako će se sve odvijati na manifestaciji.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Sad je vreme: Šta želite da pitamo koncertnog organizatora?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.