U Srbiji kad i u Americi: Cameron Dallas zvanično najavio svoj rijaliti!

chasing-cameron-netflix

Cameron Dallas ozbiljno radi na tome da bude što prisutniji na TV ekranima u saradnji sa kompanijom Netflix koja odnedavno radi i u Srbiji, on će objaviti svoj rijaliti, “Chasing Cameron” a koji će imati premijeru 27. decembra.

Kako se navodi, serija će se baviti Cameronovim dramatičnim pokušajima da svoju karijeru podigne na viši novi a uz njega će biti i ostatak sadašnje MagCon ekipe dok putuju širom sveta, od Pariza, Milana do Australije. Kako je rečeno, biće to prilika da zavirimo kako sve izgleda iza scene i da se uverimo da život zvezda i nije tako glamurozan.

Ono što je važno reći jeste da ovde za razliku od Kardashiana i sličnih rijalitija nije ništa namešteno, tako da ćemo zaista steći pravu sliku kako izgleda Cameronov život. Inače, Netflix navodi da će ova serija biti dostupna istovremeno u svim zemljama sveta gde on postoji, dakle i u Srbiji, BiH, Crnoj Gori i Hrvatskoj!

Coming to @netflix Dec 27th

A video posted by Cameron Dallas (@camerondallas) on

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Čekamo zvaničnu potvrdu: Sofia Richie u vezi sa Cameronom Dallasom?!

4 thoughts on “U Srbiji kad i u Americi: Cameron Dallas zvanično najavio svoj rijaliti!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.