Sprečena tragedija: Uhapšen muškarac koji je tvrdio da će kidnapovati Lanu Del Rey pred koncert!

Lana Del Rey je sada bezbedna, ali u petak pre koncerta u Orlandu pretila joj je velika opasnost od muškarca po imenu Michael Hunt!

Naime, Michael je imao oružje i uhodio je Lanu neko vreme, a u petak uveče je planirao i da je kidnapuje, što potvrđuje E! News, a policija iz Orlanda tvitovala je detalje – fotografiju napadača i otkrili su da ima 43 godine, već duže vreme vreba Lanu, a kod sebe je imao nož. „Policija ga je uhapsila nedaleko od Amway Centera, prostora gde je Lana te večeri nastupala, i imao je kod sebe pored noža i karte za njen koncert“, kažu oni, a Hunt će još uvek ostati u pritvoru.

Srećom, svi su odreagovali na vreme i Lana je te večeri nastupila kao po planu, a na Twitteru se zahvalila publici! „Orlando, Fort Loderdejl, Majami, hvala vam što ste došli i napravili ovako ludu atmosferu! Presrećni smo nakon nekoliko dana ovako dobrih koncerata“ napisala je ona, i najavila koji gradovi slede na njenoj „LA To The Moon“ turneji!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lana Del Rey

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ozbiljna bolest: Lana Del Rey otkazala čitavu turneju u Evropi!

One thought on “Sprečena tragedija: Uhapšen muškarac koji je tvrdio da će kidnapovati Lanu Del Rey pred koncert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.