Spojio ih Simon Cowell: Directioneri brutalno vređaju Cheryl zbog veze sa Liamom!

12277570_974042755989144_1759154894_n

Iako se tek u subotu pojavila informacija da je Cheryl osvojila srce Liama Paynea, Directionerke su ekspresno počele da je vređaju preko društvenih mreža!

Komentara ima raznih ali većinom izgledaju ovako: “Od*ebi Cheryl. Možeš imati bilo kog muškarca na svetu. Dalje od Liama inače će biti problema” ili “Odbojna ku*vo. Skačeš iz kreveta u krevet”. Mnogo je i onih koji jednostavno žale što se ovo dešava jer misle da je ona skroz pogrešan izbor za člana One Directiona. Mediji danas prenose kako je Liam i Cheryl spojio Simon Cowell koji ih odlično poznaje. “Kad je on video da se Cherylina veza raspada, njegov predlog je bio da se zbliži sa Liamom koji je jako dobar dečko. Simon ne misli da je razlika u godinama problem. One se šali da Cheryl svakako ne ume sama da odabere muškarca!”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cheryl

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ko je dobio drugi "Four" CD One Directiona ovog vikenda?

2 thoughts on “Spojio ih Simon Cowell: Directioneri brutalno vređaju Cheryl zbog veze sa Liamom!

  1. Sad će da nastane velika frka bezpotrebno kao npr Azrzaylea koja je inc djevojka Luke Hammingsa ima dosta hejt stranica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.