„Spasili ste mi život“: Demi Lovato već šest godina trezna, emotivno se zahvalila fanovima!

15. marta Demi Lovato je obeležila šestu godinu otkako je trezna – ovo za nju nije samo datum, već i ponovno rođenje i nova prilika da prigrli život koji je jedva zadržala.

Demi je proslavu počela Instagram postom u majici „Self-Love“ i posebnom porukom zahvalnosti, a naredne večeri je dobila šansu da i sa fanovima proslavi ovako važan datum, jer tog datuma nije imala nijedan koncert zakazan na svojoj „Tell Me You Love Me“ turneji! Demi nije ni znala da će ovaj događaj ispasti tako lep, naročito jer nije bila svesna da će DJ Khaled i Kehlani, ekipa koja je s njom krenula na turneju, takođe imati divne reči za nju!

„Sve kroz šta si prošla i svi crni oblaci iznad tebe su nestali, pronašla si sunce i sada će ono iznad tebe sijati zauvek. Daješ mi nadu i snagu i definišeš me, moje mane, moje vrline. Jedina si u ovoj industriji 100% svoja i preponosna sam što te poznajem“ emotivno je saopštila Kehlani, dok je Demi pokušavala da zadrži suze kada je fanovima pričala kako je pre šest godina sve to izgledalo. „Pre tačno šest godina u devet ujutru pila sam votku iz Sprajt flaše, i sećam se kako sam pomislila da ovo uopšte nije slatko i nimalo zabavno i postajem kao svoj otac. Tada su se stvari promenile“ ispričala je ona. Pogledajte i kako je Demi izvela svoju pesmu „Warrior“ koja definiše njenu izuzetnu snagu – zapamtite njene reči!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Demi Lovato o povratku glumi: Moje uloge zavise od mojih tetovaža!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.