Solo projekat: Perrie Edwards novo lice sportskog brenda!

Devojke iz Little Mixa su zahvaljujući svojoj slavi ali i lepoti poželjne u raznim promocijama raznih kompanija, i iako su njih četiri nerazdvojne, na budućnost benda ne utiče činjenica da se one ponekad bave i solo projektima – tako je Perrie Edwards odlučila da se upusti u dizajnerske vode sama, pa je postala novo lice brenda Superga!

Naime, Perrie je na Instagramu otkrila nešto na čemu je dugo radila, a to je nova saradnja sa italijanskom kompanijom Superga koja se bavi prodajom sportske opreme! „Konačno stiže moja saradnja sa britanskim Superga! Jedva čekam da vidite novu proleće-leto kolekciju. Nadam se da volite Superga“ napisala je Perrie u opisu fotke na kojoj nosi njihove patike!

Perrie svoju kolekciju opisuje kao „jednostavnu“ i „slatku“, a sve patike se kreću od 50 do 65 funti, što je u suštini očekivana cena za patike. Kako se vama dopada kolekcija?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Perrie Edwards

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Perrie Edwards: Louis Tomlinson nije nasilnik, branio je Eleanor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.