Solo karijere na zalasku: Da li je krajnje vreme da se One Direction vrati?

Directioneri će voleti svoje momke zauvek, i oni najverniji podržavaće svaku njihovu solo pesmu, ali hajde da budemo realni – da li je ijedan solo izvođač One Directiona uspeo da doživi solo uspeh kakav je imao sa bendom? Ovu priču produbio je čuveni The Guardian, a subjekat čitave sage jeste činjenica da solo karijere momaka iz benda 99% nisu ono što su oni očekivali da će postići.

O interesovanju za momke iz One Directiona kao solo izvođače dovoljno govori, nažalost, njihov plasman na top listama – najuspešniji Harry Styles uspeva da doživi solidan uspeh sa pesmom “Lights Up”, međutim, krenemo li da računamo uspehe drugih momaka, nećemo naići ni na trećinu onoga što su imali kao bend. Louisov poslednji singl nije dostigao top liste, Liamov “Stack It Up” startovao je sa pozicije 84, a ni Niall Horan sa atraktivnom numerom “Nice To Meet Ya” nije mogao dalje od 51. mesta.

Sve ovo govori da se momci moraju suočiti sa realnošću i da moraju probati u što skorijem roku da okupe svoj bend pre nego što bude prekasno, a Jonas Brothers su pravi primer da dobar trenutak za povratak i dobra pesma mogu da vrate staru strast!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Liam Payne o problemima iz One Direction perioda: Mrzeo sam svoj život i mnogo plakao!

One thought on “Solo karijere na zalasku: Da li je krajnje vreme da se One Direction vrati?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.