Šok za sve: Minzy napustila 2NE1, jedna od najvećih k-pop grupa ostaje trio!

-Minzy-minzy-34739440-1280-800

Trend osipanja najpopularnih grupa se nastavlja! Nakon što su One Direction i Union J ostali bez po jednog člana, isto se desilo i sa jednom od najpopularnijih ako ne i najpopularnijom K-pop grupom, 2NE1!

Prethodnih dana kružile su glasine kako će grupa koja je na dužoj pauzi prestati da postoji ali na konferenciji za novinare, njihova izdavačka kuća YG Entertainment pojasnila je da stvari ipak nisu (toliko) crne. Kako je objašnjeno, grupa postaje trio a u njoj ostaju CL, Sandara Park i Park Bom. Sa druge strane, njih napušta Minzy. “Možemo da potvrdimo kako Minzy više nije deo grupe. Želeli smo da sa svim devojkama obnovimo ugovore koji su važeći do 5. maja 2016. ali nažalost, Minzy to nije želela. Teško je oprostiti se od nekog ko je bio sa vama 11 godina. Ipak, razumemo je. Tri preostale članice spremaju novu pesmu i vraćaju se ovog leta. Minzy niko neće menjati”, stoji u saopštenju!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Organizator nas uverio: BTS SIGURNO dobijaju ponudu za dolazak, samo od njih zavisi kad će doći!

3 thoughts on “Šok za sve: Minzy napustila 2NE1, jedna od najvećih k-pop grupa ostaje trio!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.