Šok! Mediji prenose da Tini ima 16 godina starijeg dečka

Nije ništa novo da Tini čim je singl povezuju sa drugim muškarcima, ali jedna je stvar kad to samo nagađaju tabloidi, a nešto skroz drugo kad to dolazi iz usta argentinske novinarke Susane Roccasalvo. Kako ona tvrdi, Tini se sad viđa sa čak 16 godina starijim glumcem Nachom Vialeom, koji je unuk legendarne voditeljke Mirthe Legrand.

Interesantno, Nache je baš kao i Tini upravo raskinuo dugu vezu, a Susane ističe da se njih dvoje zabavljaju najmanje mesec dana! “Počeli su pre oko mesec dana, a ja to znam od 24. decembra. Nisam mogla da dočekam to da vam kažem. Želim da budem prva, zato sam vam to i rekla”, priča ona.

Ipak, Nacho kaže da u tome nema nikakve istine! “Ko zna koliko romansi su mi izmislili ove godine”, priča on kroz smeh. “Ništa od toga nije dokazano i mogu da pričaju šta god hoću. Sve je u redu.” I zaista, on je ove dve godine bio povezan za još dve devojke i oba takva navoda je oštro demantovao.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tini Stoessel predstavila parfem "Rebel Love", pričala o nekadašnjoj vezi na daljinu sa Pepeom!

11 thoughts on “Šok! Mediji prenose da Tini ima 16 godina starijeg dečka

  1. Pa ako je to istina stvarno je preterana razlika u godinama,ali samo da Tini bude srećna

  2. Tini tek sto je raskine, nadje drugog momka ni ne okrene se!! Lijepa je, simpaticna je, zgodna je, slavna je moze joj se realno

  3. Što sve mediji neće izmisliti.Današnji mediji su gori od Gossip Girl iz Tinine najdraže serije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.