Sofia Richie proslavila 21. rođendan u glamuroznom Las Vegasu!

Sofia Richie, model i devojka Scotta Disicka, proslavila je ovog vikenda svoj 21. rođendan u društvu dečka i prijateljica, među kojima se našla i Kylie Jenner, Stassie Karanikolaou, Yris Palmer, Amber Asaly i Victoria Villarroel.

Rođendan je proslavljen u luksuznom hotelu “Wynn” u Las Vegasu. Nakon što joj je Scott poklonio luksuzan automobil “Ashton Martin”, grupica je odletela za Las Vegas, a kasnije u toku dana viđeni su u “Encore Beach Clubu” u Wynnu, a uveče su otišli na večeru u “Cipriani” u istom hotelu, a potom u hotelski klub “XS” gde su slušali The Chainsmokerse.

Sophia je nosila rozi kombinezon obložen cirkonima i izgledala srećnije nego ikad. Kylie je na rođendan pristigla malo kasnije, takođe u roze haljini. Grlila je Sofiu i bila jako vesela, a na slikama se jasno može videti da je provod bio nezaboravan.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Kylie Jenner za "Elle UK": Mnogo mi znači Biebsova podrška!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.