Snovi ispunjeni: Marcus i Martinus čestitali rođendan našoj Valentini!

Već smo pisali o našoj MMerki Valentini kojoj se nakon teške operacije javio Marcus Gunnarsen, a dva sjajna momka sad su napravila korak više i javili su joj se za njen rođendan, što ju dodatno obradovalo! Ovog puta, njihov komentar i lajk došao je sa zvaničnog profila momaka!

Valentina je na svom profilu m_m_price objavila rođendanski video, a onda su se javili Marcus i Martinus, prvo lajkom a onda i komentarom, “Srećan rođendan”. Valentina je svojom hrabrošću i optimizmom definitivno inspiracija za momke i sve nas, pa je zaslužila ono što se koliko mi znamo nije desilo nikome iz našeg regiona.

Ovo je samo još jedna potvrda da je momcima stalo do vas, jer još jednom ponavljamo, njima je 15 puta isplatljivije da održe koncert u Švedskoj, Finskoj ili Norveškoj nego kod nas, ali ipak ulažu mnogo pažnje i već imaju pet održanih nastupa u regionu. Što se Valentine tiče, mi znamo da će ona biti dobro, a sva podrška koju joj šaljete, mnogo joj znači!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Nova era: Marcus i Martinus od danas snimaju spotove za pesme sa novog albuma!

One thought on “Snovi ispunjeni: Marcus i Martinus čestitali rođendan našoj Valentini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.