Šmrc: Raskinuo par koji se verio na koncertu One Directiona!

One-Direction-Proposal.jpg-large

Opstanku njihove veze očito nije pomogla ni sezacionalna veridba!

Directioneri među vama sigurno se sećaju priče s kraja prošle godine, kad je izvesni Bradley Chisenhall uspeo uz pomoć 1D fandoma i heštega #1DProposal da privuče pažnju Harryja Stylesa, kako bi mu ovaj pomogao da zaprosi svoju devojku Christine usred turneje Where We Are. Asistirajući Bradu da postavi sudbonosno pitanje pred 70.000 ljudi, Harry je na koncertu u Atlanti, SAD, rekao sledeće: “Večeras imam prijatelja u publici. Njegovo ime je Bradley, evo ga. Bradley, hoćeš li svoju devojku dovesti na binu….?” Uostalom, pogledajte i sami kako je to bilo.

Kako ste videli, Bradley i njegova draga na kraju nisu ni izašli na scenu jer je sve ispalo pomalo haotično, ali najbitnije je bilo da je ona tom prilikom rekla da. Ipak, njihova zajednička sreća nije dugo trajala. Naime, Bradley je ovih dana na Tviteru objavio da on i Christine više nisu par, dodavši su još uvek u dobrim odosima te da su i dalje prijatelji.

1450271769-cwssrlow4aavru1

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jači nego ikad: 1D prvi na top listama u 82 zemlje, izveli "Drag Me Down" uživo! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.