Slomljeno srce: 5 Seconds Of Summer predstavlja spot za „Lie To Me“!

5 Seconds Of Summer polako ali sigurno promoviše svoj album „Youngblood“ objavljen 2018. godine, tako da se momci još ne zaustavljaju sa objavljivanjem spotova – sada je na redu pesma „Lie To Me“ koju je bend u decembru remiksovao sa Juliom Michaels!

5SOS ovom pesmom slikovito prikazuje osećaj slomljenog srca nakon raskida i to se vidi u dinamici spota koja raste kako se spot bliži kraju na trkačkoj stazi, a vidi se i u tekstu pesme: „Sad bih voleo da se nismo nikada sreli, jer previše mi je teško da te zaboravim // I ako te pitam da li me voliš, nadam se da ćeš me lagati“ pevaju oni. Kako vam se dopadaju pesma i spot?

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ashton Irwin: Slobodno hejtujte devojke sa kojima sam viđen!

One thought on “Slomljeno srce: 5 Seconds Of Summer predstavlja spot za „Lie To Me“!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.