Slavna komičarka optužuje: Dobijam smrtne pretnje od Directionerki! (video)

1d

Sjajna komičarka Rebel Wilson nedavno je napravila šalu sa Harryjem Stylesom ali njen postupak nimalo se nije svideo delu Directionerki!

Rebel je nedavno tokom gostovanja One Directiona u šou Ellen DeGeneres ušla na scenu i prosto skočila na Harryja Stylesa ali Directionerima se to baš i nije dopalo! “U osnovi, optužili su me da sam seksualno napala Harryja Stylesa. Te klinke, mislim da imaju oko 12 godine jako, jako su nezadovoljne time.” Ona zatim objašnjava kako je sve bila šala i da ju je Harry prihvatio. “Mi smo samo profesionalni zabavljači. Njemu se to dopalo i to je i poručio svom fandomu na Twitteru a ja sam ipak dobila pretnje smrću. One ih vole i misle da će jednog dana završiti s njim a ja im poručujem ‘To se nikad ne dešava tako da…” Rebel je nedavno izjavila kako je pokušala da osvoji srce Beliebera ali izgleda da se oni trenutno suzdržavaju od napada!

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Vaše zvezde za ponedeljak, 24. decembar 2018. godine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.