Slavna jutjuberka ucenjena, priznala da je rođena kao muškarac!

Sa preko 1,2 milijarde pregleda i skoro 13 miliona pratilaca, mejkap jutjuberka iz Holandije Nikkie de Jager spada među najveće zvezde ove platforme, a ona je u ponedeljak svetu saopštila nešto krajnje iznenađujuće – a to je da je ona transeksualac, odnosno da je rođena kao dečak!

Kako piše E! News, na je tako objavila video u trajanju od 17 minuta gde je konačno otkrila istinu o sebi. “Danas sam ovde da bih sa vama podelila nešto što sam oduvek želela da uradim jednog dana, ali pod mojim uslovima. Međutim, izgleda da mi je ta prilika oduzeta. Zato, danas vraćam svoju moć i moram vam reći nešto. Ja sam oduvek htela da imam svoj identitet, da budem ljudsko biće bez pravila, bez oznaka, bez zabrana. Nova je godina, i želim da je započnem istinom. Ne mogu da verujem da ovo izgovaram danas. Kad sam bila mlađa, rođena sam u pogrešnom telu, što znači da sam transeksualna. Nestvarno mi je što to izgovaram. Strašno je snimati ovaj video, ali je isto tako i oslobađajuće. Htela sam ovo odavno da vam kažem, ali nikad nisam našla pravi momenat.”

Kako ona dodaje, bila je prinuđena da sad otkrije istinu jer ju je neko ucenjivao, odnosno tražio novac da sačuva njenu tajnu. Kao što znamo, sa ucenjivačima ne vredi pregovarati, jer čak i da mu je platila koliko je tražio, on bi i dalje mogao u svakom trenutku da traži još novca za istu stvar. Nikkie ističe da živi veoma srećno, jer ne samo da ima izuzetno uspešan kanal već i podršku roditelja i dečka sa kojim se verila prethodnog leta tokom odmora u Italiji. “Nikad nisam upoznala nekog kao što je on. On je predivan muškarac a naša veza je tako brzo napredovala. Nadam se da će ljudi koji ovo gledaju poštovati našu vezu” kaže ona i šalje poruku fanovima kako se nada da je oni neće gledati drugim očima, jer i dalje u pitanju ista ona osoba koju su zavoleli.

Pročitajte još  Velika podrška za NikkieTutorials, oglasila se i Ariana Grande!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.